![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Και για αυτην τη Κυριακη ελεγαν... "επικινδυνα καιρικα φαινομενα"
!!!Εβαλα και εγω, τα παντα ολα για να παω Βοιωτια και.................... δεν επεσε ουτε ψιχαλα ![]() ![]() !!!Μονο το... ντυσιμο μου εμεινε .Παντα μεσα πεφτουν στις προγνωσεις τους οι κεραταδες !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
όπως υπογράφει γνωστος συμφορουμιτης
'αντρες είναι αυτοι που φορουν...αδιάβροχα'! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Για μένα φίλοι μου βόλτα είναι κάθε δρομολόγιο με τη μηχανή μου! Σπίτι-δουλειά.... Θα μου χτυπήσει ο αέρας το πρόσωπο να ξελαμπικάρω, θα ρίξω καμιά γλύστρα όπου βρω νερό, θα το διασκεδάσω όσο μπορώ...
Το αμάξι το έχω συνέχεια στο γκαράζ, εκτός από όταν κινούμαι συν γυναιξί... Τα αδιάβροχα είναι μονίμως στο βαλιτσάκι...... |
|
|
|||
|
|||
|
Αν έχει καλό καιρό μπορεί να πάω βόλτα με το αμάξι και την οικογένεια η να πάρω την μηχανή με την γυναίκα μου και να πάμε κάπου..Μπορεί να μην πάω και πουθενά...
Αμα βρέχει όμως τότε είμαι για πάρτυ μου θα φύγω οπωσδήποτε .Τις καλύτερες βόλτες τις έχω κάνει με κακοκαιρία...
|
|
|
|||
|
|||
|
και παντα με την απαραιτητη μουσικη υποκρουση...
|
|
|
|||
|
|||
|
α ντ ι αβ ρ οχο καρντια μου......
|
|
|
|||
|
|||
|
Μία βροχερή μέρα για μερικούς μπορεί να είναι μια όμορφη μέρα....
. . |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΚΑΡΙΑ | scorpiobmw | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 27-02-2011 22:50 |
| Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑ.(τον άλλον) | skippybi | Χιούμορ | 14 | 12-08-2010 12:37 |
| ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ?? ΝΑΙ...Η ΟΧΙ?? | tsompanis | Ελλάδα | 32 | 06-03-2010 12:10 |
| ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 23 | 08-02-2010 23:00 |