![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ακολουθώντας ιδέες που πήρα από εδώ μέσα τα τύλιξα με ταινιά που τυλίγουν το χερούλι της ρακέτας στο τέννις!
Πλεονεκτήματα το σταμάτημα της φθοράς του γκριπ, καλύτερο κράτημα. Μειονέκτημα ότι αυξάνετε η διάμετρος του γκριπ αλλά και αργεί να ζεσταθεί το γκριπ! Θα δούμε αν θα τα κρατήσω, νομίζω ότι θα τα συνηθήσω. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΤΑΛΟ ΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΛΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ.ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΙΑΣΙΜΟ.ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 €. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΤΕΣ ....ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέτοιες μανέτες έχει και η BMW και μάλιστα τις κοντές. Η τιμή βέβαια είναι λίγο τσιμπιμένη(150 ευρώ). Αν κάποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να του τις στείλω ολοκαίνουργιες στο κουτί τους με 100 ευρώ. τηλ. 6945535859. Μάνος.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
βαρέθηκα η αλήθεια είναι να ψάξω ![]() γιαυτό και γράφω ότι: Ακολουθώντας ιδέες που πήρα από εδώ μέσα . Καλώς παρεμβαίνεις και θέλω να σε ευχαριστήσω για την ιδέα που βρήκα πολύ χρήσιμη! Τις συγκεκριμένες ταινίες αγόρασα στο Carfour του Άργους για 2 ευρώ το ζεύγος αλλά δεν ήταν ότι θα ήθελα ![]() Φαντάστηκα κάτι σε δέρμα η καλής ποιότητας πλαστικό αλλά αυτό βρήκα αυτό έβαλα! Στ Ηράκλειο μιά πόλη 100.000 κατοίκων θα έχετε πιό πολλές επιλογές! Στο διαδύκτιο πάλι θα υπάρχει κάτι, απλά τα είδα μπροστά μου και τα πήρα και σαν πείραμα πέστο! ![]() Θα δούμε! Αν λειτουργήσει η εφαρμογή και πετύχω αυτό που λες θα το κάνω! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HD 100 PS Upgrade Kit | Xarleas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 115 | 09-01-2011 16:29 |
Upgrade now!!!! | georgekostas | Διάφορα | 4 | 15-01-2010 09:48 |