GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Κόσμος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-02-2011, 09:27
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Τι γίνεται γύρω μας;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ment Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά.Ποιός έχει το μέλι μπροστά του και δεν βουτάει λίιιιιιιιιγοοοοοοο το δαχτυλάκι ;;;;;
............ο georgeP!!
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2011, 09:35
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
............ο georgeP!!
Μην το λες, μην το λες!!!! Εχω βουτηξει κι εγω το δαχτυλακι μου στο μελι, δεν ειμαι αγιος!!!
Ο σκοπος ειναι να μπορουμε να διακρινουμε το τι και το πως και οχι να λεμε ''εγω δεν φταιω'' σαν μικρα παιδακια!!!
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2011, 10:42
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην το λες, μην το λες!!!! Εχω βουτηξει κι εγω το δαχτυλακι μου στο μελι, δεν ειμαι αγιος!!!
Ο σκοπος ειναι να μπορουμε να διακρινουμε το τι και το πως και οχι να λεμε ''εγω δεν φταιω'' σαν μικρα παιδακια!!!
Μπόρεσες και το βούτηξες. Δεν αρνούμαι ότι μπορεί να το βούτηξα κι εγώ. Όμως αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, εχέγγυο εξακολούθησης.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι μας μύησαν αυτή την παιδεία (επί 2/3 δεκαετίες, με κορύφωση τα τηλεοπτικά από το ΄92). Δες σχετικό άρθρο: Η κατρακύλα του δημοσίου χρήματος ... δίχως τελειωμό

Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε. Ας ξεκινήσουμε από τα κινήματα "Δεν Πληρώνω" και ας αντιδράσουμε. θες να το πεις επανάσταση, λαϊκή εξέγερση; Ένα είναι το σίγουρο. Ότι και αυτοί που εξυπηρετήθηκαν από το σύστημα στο μέγιστο βαθμό (ρουσφέτια, επιδοτήσεις ρεμούλα) , σήμερα πεινούν όπως και οι άλλοι. Προδόθηκαν και αυτοί από ένα σύστημα που είναι αυστηρά .. για ολίγους

Last edited by VILLY; 23-02-2011 at 10:45.
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2011, 11:55
clad68 Ο/Η clad68 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: athina
Μoto: bmw 1200 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπόρεσες και το βούτηξες. Δεν αρνούμαι ότι μπορεί να το βούτηξα κι εγώ. Όμως αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, εχέγγυο εξακολούθησης.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι μας μύησαν αυτή την παιδεία (επί 2/3 δεκαετίες, με κορύφωση τα τηλεοπτικά από το ΄92). Δες σχετικό άρθρο: Η κατρακύλα του δημοσίου χρήματος ... δίχως τελειωμό

Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε. Ας ξεκινήσουμε από τα κινήματα "Δεν Πληρώνω" και ας αντιδράσουμε. θες να το πεις επανάσταση, λαϊκή εξέγερση; Ένα είναι το σίγουρο. Ότι και αυτοί που εξυπηρετήθηκαν από το σύστημα στο μέγιστο βαθμό (ρουσφέτια, επιδοτήσεις ρεμούλα) , σήμερα πεινούν όπως και οι άλλοι. Προδόθηκαν και αυτοί από ένα σύστημα που είναι αυστηρά .. για ολίγους

Έτσι ακριβώς.Πρέπει να υπάρξει αντίδραση.
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2011, 12:21
evan400f Ο/Η evan400f βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Γεροβουνό, Καματερου
Μoto: HONDA DEAUVILLE 650 HONDA CB 400 FOUR 1976

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων

Reply With Quote
Παλιό 23-02-2011, 09:51
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

ναι ρε...εγώ δεν φταίω!
γιατι στην τελική και αν θέλεις να το αναλύσουμε,είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια και για αυτό και την επέλεξα.με τα ζώα έχεις να κάνεις.τι να τους πεις ψέματα?
εδώ πανω που είμαι μόνος,ποιόν να αδικήσω.τι να καταπατήσω? το μόνο μέλι που μπορώ να βουτήξω ολόκληρο το χέρι,είναι αυτό του κολλητού ή του Ναπολέων
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2011, 12:22
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS

Πάντως εγώ πιστεύω ότι τελικά αυτοί που είναι πραγματικά υπεύθυνοι δύσκολα θα βρεθούν στην δύσκολη θέση να απολογηθούν, έχουν φτιάξει έτσι τα πράγματα ώστε να την γλυτώνουν.

Ακόμα και αν η αντίδραση είναι μια ριζική επανάσταση όπως στην Αίγυπτο ή την Λιβύη δεν τους κάνεις μεγάλο κακό σκοτώνονται εκατοντάδες για να αναγκαστούν οι ηγέτες να πάρουν τα πλούτη τους και πάνε σε άλλη παραλία. Σιγά και τι τους έκαναν.
Μετά μένει ο λαός που πάλι πρέπει να διοικηθεί από κάποιον. Είναι ικανός αυτός ο κάποιος ? Είναι τίμιος ? Είναι ηθικός ?

Και ξαναγυρίζουμε στα ίδια δεν μας κυβερνάνε οι άξιοι αλλά οι έχοντες και κατέχοντες , οι λαοπρόβλητοι που έχουν δικά τους τα media. Ανετα πιά καταλαμβάνεις μιά ξένη χώρα σκοτώνεις χιλιάδες κρεμάς έναν ηγέτη καλό κακό δεν έχει σημασία όπως ο Σαντάμ Χουσειν για τα δήθεν πυρηνικά του, το δείχνεις και στην τηλεόραση και δεν τιμωρείται κανείς. Ποιός σκότωσε 3.000 κόσμο στους δίδυμους πύργους μή μου πείτε όλοι αυτοί που είναι στο Γουαντάναμο αντε νάναι 5-6 από αυτούς εκεί μέσα , όλοι οι άλλοι ?

Αν συνδεόταν η αξιοσύνη και η παραγωγικότητα με την διακυβέρνηση των κρατών πόσοι από αυτους τους ηγέτες παγκοσμίως που είναι επάνω θα συνέχιζαν να κυβερνούν ? Ελάχιστοι !!!!

Αρα που καταλήγουμε ? Οτι αν δεν είσαι στην γκλίκα των ολίγων πλουσίων και αριστοκρατών είτε αυτά λέγονται κράτη είτε αυτά λέγονται πολίτες ενός κράτους πάντα θα δουλεύεις και θα κοπιάζεις για κάποιον άλλον και ας νομίζεις ότι είσαι ανεξάρτητος.
Γιαυτό δείχνω στην κόρη μου την ταινία του Ρομπέν των Δασών και των σφετεριστών του τότε άξιου βασιλιά Αρθρούρου (έτσι λένε στην ταινία) γιατί κάτι τέτοια γίνονται από πολύ παλιά τουλάχιστον να ξέρει σε τι κόσμο την έφερα .
Το παρόν το κτίσαμε άθλιο σαν την δική μας την βολή.
Το μέλλον ανήκει στην νέα γενιά.
Ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τουλάχιστον σωστούς μαθητές ΑΞΙΟΥΣ για να κυβερνήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον με ήθος και αξίες και αξιοπρέπεια ενάντια στους καιρούς.
Στο παρόν λυπάμαι που το λέω αλλά λίγα πράγματα νομίζω ότι μπορούν να γίνουν.
Μακάρι τα πράγματα να με διαψεύσουν θα το χαρώ πολύ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!!!

Last edited by peterv; 23-02-2011 at 12:25.
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2011, 12:26
alfred69 Ο/Η alfred69 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: attiki
Μoto: BMW 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv Εμφάνιση μηνυμάτων
Το παρόν το κτίσαμε άθλιο σαν την δική μας την βολή.
!!!!
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2011, 15:18
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Είναι η αλήθεια και πονάει...
Reply With Quote
Παλιό 24-02-2011, 00:25