![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην το λες, μην το λες!!!! Εχω βουτηξει κι εγω το δαχτυλακι μου στο μελι, δεν ειμαι αγιος!!!
![]() ![]() Ο σκοπος ειναι να μπορουμε να διακρινουμε το τι και το πως και οχι να λεμε ''εγω δεν φταιω'' σαν μικρα παιδακια!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι μας μύησαν αυτή την παιδεία (επί 2/3 δεκαετίες, με κορύφωση τα τηλεοπτικά από το ΄92). Δες σχετικό άρθρο: Η κατρακύλα του δημοσίου χρήματος ... δίχως τελειωμό Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε. Ας ξεκινήσουμε από τα κινήματα "Δεν Πληρώνω" και ας αντιδράσουμε. θες να το πεις επανάσταση, λαϊκή εξέγερση; Ένα είναι το σίγουρο. Ότι και αυτοί που εξυπηρετήθηκαν από το σύστημα στο μέγιστο βαθμό (ρουσφέτια, επιδοτήσεις ρεμούλα) , σήμερα πεινούν όπως και οι άλλοι. Προδόθηκαν και αυτοί από ένα σύστημα που είναι αυστηρά .. για ολίγους Last edited by VILLY; 23-02-2011 at 10:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς.Πρέπει να υπάρξει αντίδραση. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ρε...εγώ δεν φταίω!
![]() γιατι στην τελική και αν θέλεις να το αναλύσουμε,είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια και για αυτό και την επέλεξα.με τα ζώα έχεις να κάνεις.τι να τους πεις ψέματα? εδώ πανω που είμαι μόνος,ποιόν να αδικήσω.τι να καταπατήσω? το μόνο μέλι που μπορώ να βουτήξω ολόκληρο το χέρι,είναι αυτό του κολλητού ή του Ναπολέων ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως εγώ πιστεύω ότι τελικά αυτοί που είναι πραγματικά υπεύθυνοι δύσκολα θα βρεθούν στην δύσκολη θέση να απολογηθούν, έχουν φτιάξει έτσι τα πράγματα ώστε να την γλυτώνουν.
Ακόμα και αν η αντίδραση είναι μια ριζική επανάσταση όπως στην Αίγυπτο ή την Λιβύη δεν τους κάνεις μεγάλο κακό σκοτώνονται εκατοντάδες για να αναγκαστούν οι ηγέτες να πάρουν τα πλούτη τους και πάνε σε άλλη παραλία. Σιγά και τι τους έκαναν. Μετά μένει ο λαός που πάλι πρέπει να διοικηθεί από κάποιον. Είναι ικανός αυτός ο κάποιος ? Είναι τίμιος ? Είναι ηθικός ? Και ξαναγυρίζουμε στα ίδια δεν μας κυβερνάνε οι άξιοι αλλά οι έχοντες και κατέχοντες , οι λαοπρόβλητοι που έχουν δικά τους τα media. Ανετα πιά καταλαμβάνεις μιά ξένη χώρα σκοτώνεις χιλιάδες κρεμάς έναν ηγέτη καλό κακό δεν έχει σημασία όπως ο Σαντάμ Χουσειν για τα δήθεν πυρηνικά του, το δείχνεις και στην τηλεόραση και δεν τιμωρείται κανείς. Ποιός σκότωσε 3.000 κόσμο στους δίδυμους πύργους μή μου πείτε όλοι αυτοί που είναι στο Γουαντάναμο αντε νάναι 5-6 από αυτούς εκεί μέσα , όλοι οι άλλοι ? Αν συνδεόταν η αξιοσύνη και η παραγωγικότητα με την διακυβέρνηση των κρατών πόσοι από αυτους τους ηγέτες παγκοσμίως που είναι επάνω θα συνέχιζαν να κυβερνούν ? Ελάχιστοι !!!! Αρα που καταλήγουμε ? Οτι αν δεν είσαι στην γκλίκα των ολίγων πλουσίων και αριστοκρατών είτε αυτά λέγονται κράτη είτε αυτά λέγονται πολίτες ενός κράτους πάντα θα δουλεύεις και θα κοπιάζεις για κάποιον άλλον και ας νομίζεις ότι είσαι ανεξάρτητος. Γιαυτό δείχνω στην κόρη μου την ταινία του Ρομπέν των Δασών και των σφετεριστών του τότε άξιου βασιλιά Αρθρούρου (έτσι λένε στην ταινία) γιατί κάτι τέτοια γίνονται από πολύ παλιά τουλάχιστον να ξέρει σε τι κόσμο την έφερα . Το παρόν το κτίσαμε άθλιο σαν την δική μας την βολή. Το μέλλον ανήκει στην νέα γενιά. Ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τουλάχιστον σωστούς μαθητές ΑΞΙΟΥΣ για να κυβερνήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον με ήθος και αξίες και αξιοπρέπεια ενάντια στους καιρούς. Στο παρόν λυπάμαι που το λέω αλλά λίγα πράγματα νομίζω ότι μπορούν να γίνουν. Μακάρι τα πράγματα να με διαψεύσουν θα το χαρώ πολύ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!!! Last edited by peterv; 23-02-2011 at 12:25. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Είναι η αλήθεια και πονάει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι μας ξημερώνει.... | Carduelis | Υγεία | 9 | 08-08-2010 15:25 |
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!! | riko46 | Ένδυση | 15 | 12-06-2010 17:45 |
Τι γίνεται με αυτόν το σύλλογο;;; | riko46 | Αθλητισμός | 2 | 13-12-2009 12:56 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 01:43 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 13:22 |