![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και τι να κάνουμε εμείς εκεί Βάγγο μου. Ιστορίες για τα γνωστά θα λένε. Να είναι και ο GPS εκεί κάτι θα γεινόταν. Δέν πατάει τώρα στα γνωστά μέρη μέχρι να κάνει αναβάθμιση. Έχει μπερδέψει το δίκυκλο με τον Η/Υ...
Καλό βράδυ να έχεις |
|
|||
|
|||
![]()
Λάθος το παραπάνω. Σε προσωπικό μνμ προσπάθησα να το στείλω.
Δεν πειράζει εξάλου ο αναφερώμενος είναι φιλαράκι...Συγνώμη για το θάψιμο CP μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αφού ξέρεις ότι σ'αγαπάω Νάπο μου...
![]() ![]() Αν τα καταφέρω να έρθω, θα χαρώ πολύ να σε δω !! Και τους υπόλοιπους φίλους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ ΜΕΣΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγω.....φυσικα και στο after!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
after χωρις μενεγακη γινεται;;;με τον staga δν ξερω τι θα γινει που εχει ξεκινησει διαιτα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει εδω μέσα ......
Σπίτι δεν βλέπεστε ? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος κερνά καφεδάκι ένα παλιοκρητικό ρε παιδιά ??
![]() Μήπως έχουμε ακριβή διεύθυνση να την βάλω στον πλοηγό και να έρθω στον καφέ καθότην επαρχιώτης μη γνωρίζων από Αθήνα? ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 26/5/10 ! | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 19 | 10-07-2010 21:46 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 21/4/10 ! | gsmaniac | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 27-04-2010 12:09 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 24/03/10 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 27-03-2010 23:21 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 17/03/10 | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 18-03-2010 21:20 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 18/11/09 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 58 | 22-11-2009 17:46 |