![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ειχαμε και εμεις μοντελο του '63 σε ασπρο!! απειρες βολτες στην Κυανη Ακτη και Αυστρια σε χιπικους ρυθμους. εγω χωρουσα πισω απ τα πισω καθισματα...ειμαι μικρη βλεπεις...!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Και τωρα μαζι με σενα γυρναμε την Ευρωπη χαλαρα σε χιπικους ρυθμους με το μωρο στο πισω καθισμα ενος...ΤΤ!! Τυχαιο? |
|
|
|||
|
|||
|
Απίθανο αυτοκίνητο. Ακόμη το νοσταλγώ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Στον σκαραβαίο του πατέρα μου έμαθα οδήγηση. Απίστευτα αυτοκίνητα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Από τα αγαπημένα μου . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία σκαριά...
|
|
|
|||
|
|||
|
Το αγόρασα το 1986 .Το είχα στην πένα .
Μου το κλέψανε στην Αθήνα το 2005 . ![]() Κάποτε στο χωριό σε μια απεργία των βενζινοπολών , δούλεψε για μια εβδομάδα με πετρέλαιο θέρμανσης .Στη συνέχεια κάηκε η μηχανή .Αγόρασα άλλη με 60.000 δραχμές και μάλιστα 1600 κυβικά .Όταν χιόνιζε βάζαμε μπροστά δύο τσουβάλια τσιμέντο και πήγαινε σαν τζιπ . ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
και το δικό μου πρώτο αυτοκίνητο ήταν σκαραβαίος μοντ 57 1200αρης! Όπως λέει και ο ΚΑS η ικανότητα του να πηγαίνει εκτός δρόμου και σε οποιεσδήποτε συνθήκες ήταν τέτοια που μόνο 4Χ4 το πέρναγε!!! Τον έδωσα το 98 και το μετάνιωσα. ..
![]() ![]() ![]() ![]() ομορφος ! πλευστος !!! δυνατος ! υπερβολικα δυνατος !!! υπερβολικα γρηγορος !!! ετοιμοπολεμος ??? αγωνιστικος χιονισμενος ! 4 Χ 4 + χιονισμενος !!! ιστορικος.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αληθινή αγάπη.... | Jefe | Χιούμορ | 18 | 24-02-2011 23:46 |
| Ιδού η νέα μου αγάπη...! | Neo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 33 | 10-06-2010 17:55 |
| Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 23:10 |
| Ξεμάτιασμα on line!!!! | Carduelis | Αστεία Video | 6 | 06-02-2010 15:13 |
| Ο θυμός & η αγάπη-Συγκλονιστικό | zervas | Κόσμος | 5 | 09-12-2009 14:51 |