![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το έχω ακούσει,αυτο μας έλειπε τώρα.Δεν είμαι ρατσιστής ωστόσο βλέπω καθημερινά ότι αυξάνεται ο αριθμός των υποστηρικτών τους,ήθελα να ήξερα δεν βλέπουν ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού και η ανεργία σκοτώνει την χώρα και ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στους αλλοδαπούς;;;.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απορώ...
Αυτοί που δένονται με αλυσίδες και σκούζουν υπέρ τους, αυτοί που διαδηλώνουν κάθε μέρα και σε κάθε ευκαιρία βγαίνουν και τους υπερασπίζονται, δεν καταλαβαίνουν τι προκαλούν; Αλήθεια, όλοι αυτοί αγαπούν την χώρα τους την Ελλάδα ή είναι απλά μισέλληνες; |
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη πολύ φοβάμαι πως ακριβώς... επειδή όλα τα έχουμε αυτή την στιγμή, τώρα προσπαθούν κάποιοι να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα, αν εγώ πω να τους τσουβαλιάσουν και να τους στείλουν όπως - όπως σούμπιτους στη χώρα τους, για να συνεχίσουν εκεί την απεργία τους, είναι μια αόριστη ιδέα, μη πραγματοποιήσιμη, και θα είμαι και ρατσιστής ...
Η στραβή ελιά, θέλει ίσιωμα όσο είναι μικρή. Άμα μεγαλώσει, ξέχνα τη ... |
|
|
|||
|
|||
|
Eγώ παιδιά δεν ξέρω πιο είναι σωστό και πιο όχι.
|
|
|
|||
|
|||
|
η καλητερη αμηνα ειναι η επηθεση !
αμα εξεγερθου οι τοπακες εκη να δης να πληρονονται οι μεταναστες λαθρομεταναστες αιτηται ασιλου κλπ κε εμης να δουλευμε απο το πρωη μεχρη το βραδη για να τα βγαλομαι περα εδω στη κυπρο τους βαλανε σε ξενοδοχειο 4 αστερο κε τα σπασανε διοτη δεν του αρεσε (ηθελα 5 αστερο) ασε που δερανε κε τους μπατσους !! κε βγενη ο βλακς υπουργος κε τη λεη ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ! εγω λεο να βαλη μερηκους στο σπιτι του ! |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτοί που έφεραν τους λαθρομετανάστες στη Νομική και μετά στην Υπατία, περιμένουν τώρα με λαχτάρα αρπαχτικού να πεθάνει ο πρώτος από την απεργία πείνας για να το κάνουν τζέρτζελο. Δεν είμαστε άνθρωποι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Aν μαζευτούνε 300 απολυμένοι , και κάνουν απεργία πείνας θα τους βρούνε δουλειά ; Λέτε να δημιουργηθεί κάποια κρίση ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διακινητές λαθρομεταναστών με αεροταξί | bitter | Ελλάδα | 14 | 10-01-2011 20:43 |
| Σχέδιο Διάσωσης της Ελλάδας | orso | Ελλάδα | 12 | 17-12-2010 23:46 |
| Στην επιφάνεια οι πρώτοι μεταλλωρύχοι, σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού στη Χιλή | riko46 | Επικαιρότητα | 4 | 13-10-2010 16:38 |
| Απεργίες με αφορμή τα νέα μέτρα, συμφωνείτε ή όχι ; | frits | Ελλάδα | 52 | 18-02-2010 11:41 |
| Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 16:48 |