GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-03-2011, 11:26
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας.

Το έχω ακούσει,αυτο μας έλειπε τώρα.Δεν είμαι ρατσιστής ωστόσο βλέπω καθημερινά ότι αυξάνεται ο αριθμός των υποστηρικτών τους,ήθελα να ήξερα δεν βλέπουν ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού και η ανεργία σκοτώνει την χώρα και ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στους αλλοδαπούς;;;.
Reply With Quote
Παλιό 04-03-2011, 15:16
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας.

Απορώ...
Αυτοί που δένονται με αλυσίδες και σκούζουν υπέρ τους, αυτοί που διαδηλώνουν κάθε μέρα και σε κάθε ευκαιρία βγαίνουν και τους υπερασπίζονται, δεν καταλαβαίνουν τι προκαλούν; Αλήθεια, όλοι αυτοί αγαπούν την χώρα τους την Ελλάδα ή είναι απλά μισέλληνες;
Reply With Quote
Παλιό 04-03-2011, 15:20
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimisp Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρηστάκο, όλα τα είχαμε μόνο αυτό μας λείπει τώρα......!!!!!!!
Δημήτρη πολύ φοβάμαι πως ακριβώς... επειδή όλα τα έχουμε αυτή την στιγμή, τώρα προσπαθούν κάποιοι να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου...
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2011, 00:13
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Τώρα, αν εγώ πω να τους τσουβαλιάσουν και να τους στείλουν όπως - όπως σούμπιτους στη χώρα τους, για να συνεχίσουν εκεί την απεργία τους, είναι μια αόριστη ιδέα, μη πραγματοποιήσιμη, και θα είμαι και ρατσιστής ...

Η στραβή ελιά, θέλει ίσιωμα όσο είναι μικρή. Άμα μεγαλώσει, ξέχνα τη ...
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2011, 00:28
erasel Ο/Η erasel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Κέρκυρα
Μoto: f650gs 2007

Eγώ παιδιά δεν ξέρω πιο είναι σωστό και πιο όχι.
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2011, 08:07
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από erasel Εμφάνιση μηνυμάτων
Eγώ παιδιά δεν ξέρω πιο είναι σωστό και πιο όχι.
η καλητερη αμηνα ειναι η επηθεση !

αμα εξεγερθου οι τοπακες εκη να δης
να πληρονονται οι μεταναστες λαθρομεταναστες αιτηται ασιλου κλπ κε εμης να δουλευμε απο το πρωη μεχρη το βραδη για να τα βγαλομαι περα
εδω στη κυπρο τους βαλανε σε ξενοδοχειο 4 αστερο κε τα σπασανε διοτη δεν του αρεσε (ηθελα 5 αστερο) ασε που δερανε κε τους μπατσους !!
κε βγενη ο βλακς υπουργος κε τη λεη ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ !
εγω λεο να βαλη μερηκους στο σπιτι του !
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2011, 08:20
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Αυτοί που έφεραν τους λαθρομετανάστες στη Νομική και μετά στην Υπατία, περιμένουν τώρα με λαχτάρα αρπαχτικού να πεθάνει ο πρώτος από την απεργία πείνας για να το κάνουν τζέρτζελο. Δεν είμαστε άνθρωποι...

Reply With Quote
Παλιό 05-03-2011, 08:55
KAS Ο/Η KAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: athens
Μoto: GS 1200

Aν μαζευτούνε 300 απολυμένοι , και κάνουν απεργία πείνας θα τους βρούνε δουλειά ; Λέτε να δημιουργηθεί κάποια κρίση ;
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2011, 13:36
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα, αν εγώ πω να τους τσουβαλιάσουν και να τους στείλουν όπως - όπως σούμπιτους στη χώρα τους, για να συνεχίσουν εκεί την απεργία τους, είναι μια αόριστη ιδέα, μη πραγματοποιήσιμη, και θα είμαι και ρατσιστής ...

Η στραβή ελιά, θέλει ίσιωμα όσο είναι μικρή. Άμα μεγαλώσει, ξέχνα τη ...
Το ειχαμε κανει ετσι ακριβως το 2006 στην Κισσαμο....Τους ταιζαν για εναν μηνα, τους καρδαμωσανε....μετα τους ψαχναμε στα χωραφια αλλα καναν το λαθος και εξεργεθηκαν ενα βραδυ....ζησαμε Θερμοπυλες....σε ενα διαδρομο του ξενοδοχειου 3 κρατησαμε 90 ατομα με καντρονια....περιττο να σας πω τι επακολουθησε οταν εφυγε το πρωτο καντρονι πανω μου....Οσο κανουμε πισω τοσο θαρρος παιρνουνε....Αντε να δουμε!!!
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2011, 13:47
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
Απορώ...
Αυτοί που δένονται με αλυσίδες και σκούζουν υπέρ τους, αυτοί που διαδηλώνουν κάθε μέρα και σε κάθε ευκαιρία βγαίνουν και τους υπερασπίζονται, δεν καταλαβαίνουν τι προκαλούν; Αλήθεια, όλοι αυτοί αγαπούν την χώρα τους την Ελλάδα ή είναι απλά μισέλληνες;
ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ....ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης