![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εργασία για το σπίτι!
Να ψάξουμε να βρούμε το βίο και την πολιτεία όλων των ευεργετών από τη δημιουργία του νεότερου ελληνικού κράτους. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι λουλούδια...... Μας λέει κάτι αυτό; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν κρύβονται κάποιες σκοπιμότητες (περί διαφήμισης κ.λ.π),
αλλά εμένα καλό μου ακούγεται ... Ίσως με μια δωρεά οι "μεγάλοι", να εξασφαλίζουν μια μεγάλη έκπτωση από την εφορία ... Αλλά και πάλι, μακάρι νάχαμε αρκετές τέτοιες προσφορές ...
|
|||
|
|||
![]()
Oρθον κεντρο....
|
|
|||
|
|||
![]()
Και ο Πατέρας έκανε το κομμάτι του..και οι μηχανές θα επισκευαστούν..
![]() Αφου το μπουρδ€λο κράτος δεν κάνει αυτά που πρέπει.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ποιανων τσιρακια ειναι ο εκαστοτε αρχηγος? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο χωριό μου λένε "μάζευε κι ας είν' και ρώγες".
Οπότε κάθε "δωρεά" θεμιτή. |
|
|||
|
|||
![]()
τυχαίο που από εχτές εμπλέκεται και το όνομα αυτού του καλού ανθρώπου στις κασσέτες του Κούγια ???? Δεν νομίζω...
![]() Το μπ.... το ποδόσφαιρο και οι παραγοντίσκοι του τουλάχιστον κάνουν κάτι που τυχαία και μόνον, εξυπηρετεί το κοινό καλό..... Να ρωτήσω και εγώ κάτι............ Δηλαδή θα τα επισκευάζουν και θα του πηγαίνουν τα τιμολόγια και αυτός θα πληρώνει μέχρι του ποσού των 200κ ευρώ ??? Σας φαίνεται ΟΚ ???? όποιος έχει στοιχειώδη σχέση με επιχειρήσεις αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν έτσι..... Προσωπική συμβουλή : Όσοι δικυκλιστές της αστυνομίας προλάβουν...ας σπεύσουν.... |
|
|||
|
|||
![]()
Επρεπε να πεθανουν δυο νεα παιδια (ασχετα αν ηταν επαγγελματιες σ αυτο που εκαναν) για να δωσουν την δωρεα, ωστε να επισκευαστουν οι μηχανες;
Γιατι δεν τα εδιναν πριν γινει αυτο το τραγικο συμβαν; Συγνωμη, αλλα η κινηση αυτη μονο διαφημιστικους σκοπους εχει και γινεται για λογους προβολης του ιδρυματος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα παπούτσια στο «χέρι» από την ΕΛΑΣ | gsmaniac | Επικαιρότητα | 8 | 02-03-2011 17:54 |
Ταξίδι στην χώρα του μπιντέ και του περφιούμ | nikos-x | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 24 | 08-12-2010 21:01 |
Παικτης του ΠΑΟ ούρησε στην φυσούνα του "ΚΑΜΠ ΝΟΥ" | danaos | Αθλητισμός | 16 | 02-10-2010 09:49 |
Η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και οι πολεμικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ | cosem | Κόσμος | 6 | 04-05-2010 11:17 |
Δωρεά Βιβλίων στην Βουλή .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 2 | 14-12-2009 15:09 |