![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα συμπτώματα που έχεις δείχνουν χαλ σενσορ… |
|
|||
|
|||
![]()
συγχρονισμό κάναμε ναι...
και δεν μου δειχνει την αισθηση οτι ειναι κατι γενικό του τυπου ''σερβις'' κατι υπολειτουργει..... μικροδιακοπές και αρρυθμίες μπορει οντως να ειναι το φιλτρο βενζινης (το ευχομαι) μπορεί οι πολλαπλασιαστες, πάλι... καπου στο advrider διαβασα για τους Ο2 sensor.... παντως , επισης , απο οτι διαβασα το χαλλ σενσορ σε αφήνει εντελως και ξαναπερνει κρυο....δεν εχω τετοιο θεμα... ελπιζω τα διαγνωστικά να δειχνουν την σχετική βλαβη...... any more ideas...? |
|
|||
|
|||
![]()
μικρο κοψιματακι στην πλεξουδατου διακοπτη αν οταν στο κανει μολις γυρνας το τιμονι χολ σενσορ αν στο κανει οταν ειναι ζεστη
αντλια βενζινης ετσι απλα βρωμικο φιλτρο το πιο πιθανο κανε συγχρονισμο και σερβις οπως ειπαν οι προγραφοντες και θα την ευχαριστηθεις!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε είμαι ο τελευταίος που θα σου δώσει συμβουλές εδώ μέσα. Αφού δεν πήρες ένα (αξιόπιστο) θα με ακούσεις. Πολλά προβλήματα τέτοιου είδους είχε και ένας χωριανός μου που πλήρωνε τον κούκο αηδόνι.
Του την φόρτωσα και την έστειλα στην Αθήνα. Από τότε ο άνθρωπος έχει ησυχάσει. Τα έξοδα μεταφοράς είναι 80 Ευρώ. Δεν έχουμε συνεργεία εμείς εκεί. Καλά αποτελέσματα να έχεις…….. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει και στην Πάτρα πολύ καλούς τεχνίτες, επίσης στα Τρίκαλα, Σπύρο έχει κορυφαίο τεχνίτη...
Στην Αθήνα έχει το φόρουμ ειδική προσφορά και έχουν γραφτεί τα καλύτερα για τον Θανάση της Motion and Style... |
|
|||
|
|||
![]()
....ευχαριστω για τις απαντήσεις....
τα 'κοψιματα' στα χαμηλα χειροτερευουν, πλεον εγιναν και σβησίματα.... ![]() η αισθηση παντως που εμενα μου δινει ειναι απο ρευμα... πανω απο τις 3000 στροφες δεν το κανει... την Δευτερα το βαζω μεσα... ο μηχανικός μου εδω ειπε να ξεκινήσουμε ψαχνοντας... πρωτα καθαρισμος ψεκασμων με υπερηχους, τσεκαρισμα των ηλεκτρονικού τους μερους, πολλάπλασιαστες, αλλαγη φιλτρου βενζινης και..βλεπουμε θα ενημερωσω.... |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι μηχανικος αλλα σκασιματα σιμβενουν οταν δεν υπαρχει συνεχεις παροχη ρευματος για να δουλεουν τα μπουζι. οποτε δεν κανουν σπινθηρα μπενει βενζινη μεσα και οταν επανερχετε το ρευμα και δινει σπινθηρα τοτε λογο του οτι ειναι σεισορευμενη βενζινη περισοτερο απο το απετουμενο και εχει ξεχιλεισει μεχρη την εξατμιση γηνεται εκριξη και εξω απο τον κυλινδρο μεσα στους λεμους και στις βαλβηδες εξαγογης. για να μην τα κανεις ολα λαμπογιαλο να ελεγθουν οι καλοδιοσεις που δεινουν ρευμα στους πολλαπλασιαστες. το μπουζι αν ηταν απο εξω σκουριασμενο συμενει οτι η μοτο ηταν εκτεθημενη ξεσκεπατη στης καιρικες συνθηκες και ακηνητιποιημενη καιρο απο μα@$#κα ιδιοτητη. αυτο μπορει να εχει σαν αποτελεσμα οι ενωσεις των καλοδιων να εχουν οξηδοσεις και να μην περνα σωστα το ρευμα. σαν πρωτη κινηση πηγενε και παρε ενα σπρεει επαφων απο τα ηλεκτρονικα και ψεκασε οπου βλελεις επαφη στα καλοδια. ακομα και αν δεισ βελτιωση μην το αφησεις ετσι να πας να σου το φτιαξουν γιατι μπορει να μαζευτει πολυ καυσιμο στους κιλινδρουσ και στην εξατμιση σε καποια διακοπη ρευματος και οταν επανερθειι το ρευμα η εκριξη που θα κανει θα σου δοσει τα καπακι στο χερι.
τα σκασιματα ειναι ρευμα 1000% αν τα μπουζι ηταν σκουριασμενα απο μεσα........ δεν θελω να σου πω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by γιαγια αρκουδα; 12-03-2011 at 10:49. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για την ιστορία, αφου ευχαριστήσω ολους για τις γνωμες και αποψεις,
...το μηχανάκι δούλεψε αψογα το Σ/κ σε ενα ταξιδακι αστραπη στην Λαρισα... και αυτο, αφου εγινε ενα καλό σερβις, αλλάχτηκαν τα φιλτρα, προφιλτρο και μπηκαν διάκιδα μπουζι, αφαιρεθηκε απο το τεπόζιτο του 1 1/5 λίτρο νερου..!!! και αντικαταστάθηκε ενας πολ/στης που ηταν στις τελευταίες του πνοές... ολα καλά λοιπον..... το μονο που θελω ακόμα να κάνω ειναι να αλλάξω τις βαλβολίνες (εαν ξερει καποιος τις προτεινόμενες...) και να κάνω ενα καλό σέρβις στο κύκλωμα των φρένων και της μονάδας τους (επίσης καλοδεχομαι πληροφορία για το ποιος εξουσιοδοτημένος θα μπορουσε να κάνει ουσιαστικό σερβις στα φρενα, καθαρισμους μονάδας κτλπ..) και μετα ετοιμοι για το 36ωρο... ![]() gracie tanto... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μία μάλλον χαζή ερώτηση... R 1150 GS | ortho | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 35 | 19-03-2011 20:52 |
Τεστ με μία μόνο ερώτηση | Capitain | Χιούμορ | 8 | 08-11-2010 14:39 |
Υπογραφής...ερώτηση | Panos74 | Διάφορα | 0 | 16-09-2010 15:23 |
''Παιδική ερώτηση '' | MARK | Ανέκδοτα | 3 | 13-12-2009 23:02 |
Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς, στην ερώτηση | danaos | Χιούμορ | 10 | 14-08-2009 10:53 |