![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλές βόλτες φιλαράκια!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eυχαριστούμε για τις πληροφορίες Νικόλα!!! Αλλα εμείς έτσι κ αλλιώς πάμε με Θεσσαλονικιώτικους ρυθμούς ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οχι Νίκο, δεν τον φτιάξανε....
Καρόδρομος όπως πάντα είναι... Πέρασα πριν ένα μήνα περίπου.... Αλλά ούτως άλλωστε, οι μπουμπούδες, δεν μασάν....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λοιπόν, θεσσαλοί και λοιποί, επειδή πέρυσι πήγα στην Λίμνη, και μου άρεσε πολύ,
και μιας και οργανώνετε τέτοια ωραία φάση, θα είμαι τελικά και εγώ μέσα... (Αν ξυπνήσω πρωί-πρωί, και προλάβω το καραβάκι!!!! ![]() ![]() ![]() Γατζέα.. next week... Nίκο mam sorry...Rakomelo next week... Μία ερώτηση μόνο, θα είμαστε μόνο αρσενικά ή θα φέρουμε και τις συμβίες μας??? Καλά να περάσουμε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε παίδες
.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αργύρη εγώ θα είμαι διπλός. |
|
|||
|
|||
![]()
για να δουμε ....ψηνω το εταιρον ημισυ.....δε θελω ναυπλιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η ωρα ειναι 8 το πρωι και μπενω και βλεπω αυτο.
βεβαια εχω παριπτερο στην φωτοβιζιον αλλα θα ψησω τον γιο μου να παει και σε λιγο ξενηνω με την κατερινα να σας βρω. ΑΛΗΤΕΣ ΤΣΑΝΤΑΚΙΔΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΟΙΟΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ![]() ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΙ 9 η ωρα ξεκιναω απο φιλαδελφεια αν ειναι κανεις να παμε μαζι μηλιστε μου 6977290361 γιωργος |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή στη Βύθουρη - Δίρφη Ευβοίας | Capitain | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 19 | 21-02-2011 17:41 |
Λίμνη Πλαστήρα. | evan400f | Ελλάδα | 8 | 06-01-2011 00:52 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 22:18 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 11:19 |