![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχεις πολλά ....κιλά ......., γι αυτό σπάει
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πλάκα πλάκα, έτσι όπως πάμε θα κουβαλάμε κινητό συνεργείο μαζί... allen, torx, φακούς κλπ, για τον προβλεπόμενο "αεροπορικό" έλεγχο πρίν απο κάθε απογείωση...εεε εκκίνηση ήθελα να πώ... Θα φτάξουμε και special check list...
![]() Αλλά αυτό που φοβάμαι είναι αυτό που έπαθε ο peterv, δηλαδή να φύγει σε κανένα αμάξι να το πληρώνουμε κιόλας... και δεν συζητάω να είναι και με τριβάλιτσο φορτωμένο.... Τουλάχιστον το πλαϊνό σταντ αντέχει?....
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρτε 1150 να εχετε το κεφαλι σας ησυχο
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό πήγα να γράψω κι εγώ αλλά το μετάνοιωσα μηπως και θεωρηθεί 'εχθροπάθεια' από τους 1200άρηδες....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
οι κοινες βιδες ειναι πιο μαλακες 8,8 stal
αγοραστε βιδες πιο σκληρες 12,9 stal και θα ησυχασεται ! !επανω στο κεφαλι της βιδας φενεται ο αριθμος σκληροτιτας |
|
|
|||
|
|||
|
Να ταν η ζήλια ψώρα ....... !!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
|||
|
|||
|
Και εμένα το ίδιο έπαθε, η λύση είναι μία….βάλτε inox και ησυχάσατε…
|
|
|
|||
|
|||
|
Και μένα μου είχε πέσει η παλιά μου μηχανή σε διπλανό αυτοκίνητο και του πλήρωσα βάψιμο φτερού
(γαμώ τις βίδες μου γαμώ![]() ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
χαχα!...απιστευτο !...και εγω οταν πριν απο κανα 2 χρονια εντοπισα οτι εσπασε η δικια μου ...νομιζα οτι ημουν μοναδικος και οτι ολα σε μενα θα τυχουν!
...μικρο το κακο παντως!...η original βιδα μαζι με τα λαστιχενια δαχτυλιδια και την υποδοχη που κουμπωνει για να κρατησει τον ορθοστατη κοστιζει στη μαμα BMW ... γυρω στα 12 ευρα ! ...το μανίκι ειναι οτι για να την τοποθετησεις πρεπει να βγαλεις τα 2 ελατηρια της επαναφορας. ...τα οποια για να τα ξανατεντωσεις και να τα βαλεις στη θεση τους ...θα ιδρωσεις!...εγω αφου πληγωσα τα χερια μου προσπαθωντας με το κατσαβιδι και την πενσα ... ...τελικα στραβωσα στη μορσα ενα σιδερο σαν μικρο γατζο με ενα χερουλι και καταφερα να βαλω δυναμη! σιγουρα θα υπαρχει καποιο ειδικο εργαλειο ...αλλα δεν το ειχα! ....περαστικα μας! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χτύπημα ΑΡ ΒΟΧΕΡ - Τρύπημα στην βίδα στο ΕΞ καπάκι του κυλίνδρου!! & όλα τα λάδια έξω | Wolf77 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 50 | 22-11-2010 10:37 |
| κομμένη βίδα allen | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 02-05-2010 12:55 |
| Σπασμένη βίδα στην βάση της βαλίτσας | Mike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 27-02-2010 13:24 |
| Μ12->Μ6 ή Μ8 βίδα | Ionlab | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-08-2009 21:50 |
| τι μπορεί να σου κάνει μία βίδα.... | george1968 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 18-03-2009 23:19 |