![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤOURING THΣ ΒΜW ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ZTECHNIK.THN ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΑΕΡΑ.ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΗ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα βρεθικα στην σινδο και περασα απο καποιο γνωστο outlet και ειχε για το 1200
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗΣ ZTECHNIK ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Ζ2436: ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ TOURING ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ BMW. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.ΜΕ ΥΨΟΣ 1,80 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕΛΑ ΛΟΓΩ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ.ΙΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ. |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ.
ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ZTECHNIK ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Ζ2436.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απο θέμα κατασκευής ναί,είναι οι καλύτερες ζελατίνες στο κόσμο !!!
η Vario είναι πιο τεχνικη ζελατίνα που βολεύει για μικτή χρήση φυσικά με δεδεομενη τη δυνατότητα να αλλάζει ύψη |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ) ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΞΤΡΑ ΜΠΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η ζελατίνα είχε στην αρχική κατασκευή ένα μικρό πρόβλημα κάποιοων εκατοστών, αλλά εδώ και ένα έτος έχει αναπροσαρμοστεί και λειτουργεί άψογα !! άλλα σχόλια εγώ δεν μπορώ να κάνω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην αθηνα υπαρχουν καταστηματα με τις ζελατινες που προ αναφερατε,και σε τι τιμες πανω κατω.
σας ευχαριστω. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ G650GS | stelanja | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 31-03-2011 20:32 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΟURING F800GS | makis121981 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 18-12-2010 16:56 |
Πωλείται Ζελατίνα MRA Vario για F800GS-F800GS | thleon | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 22-11-2010 19:11 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ADVENTURE | allen | Ζήτηση | 1 | 21-10-2010 15:15 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ TOURING F800GS | makis121981 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 22-09-2010 15:36 |