GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-03-2011, 20:20
vasileiosf Ο/Η vasileiosf βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: f 800 gs 30 years gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΖΕΛΑΤΙΝΑ F800GS

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤOURING THΣ ΒΜW ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ZTECHNIK.THN ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΑΕΡΑ.ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΗ;
Reply With Quote
Παλιό 31-03-2011, 21:33
pits3 Ο/Η pits3 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: θεσσαλονικη
Μoto: F650GS (TWIN)

Σημερα βρεθικα στην σινδο και περασα απο καποιο γνωστο outlet και ειχε για το 1200 την ζελατινα της kappa την airstream που ειναι ρυθμιζομενη σε υψος και μου ηρθε η ιδεα να παρω μονο το πανω κοματι και να το προσαρμωσω στην δικια μας... το παλικαρι εψαξε και τα κοματια υπαρχουν σαν ανταλακτικα οποτε θα μαθει τιμες γιανα δουμε το κοστος και παιζει να κανω καμια πατεντα
Reply With Quote
Παλιό 04-04-2011, 14:21
Member

Προεπιλογή ΖΕΛΑΤΙΝΑ F800GS

ΑΥΤΗ ΤΗΣ ZTECHNIK ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Ζ2436:
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ TOURING ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ BMW.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.ΜΕ ΥΨΟΣ 1,80 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕΛΑ ΛΟΓΩ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ.ΙΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ.
Reply With Quote
Παλιό 06-04-2011, 19:34
Member

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ.
ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ZTECHNIK ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Ζ2436.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ.
Reply With Quote
Παλιό 08-04-2011, 08:29
D_Artagian Ο/Η D_Artagian βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Patra
Μoto: R 1200 GS LC 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasileiosf Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ F800GS 30 YEARS GS ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ.Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ TOURING ΤΗΣ BMW ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ 800ΑΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ) ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ZTECHNIK(ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ).ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,80 ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ.Η ΣΕΛΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΗ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ.Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΑ 50 KM/H Ο ΑΕΡΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ:
1) ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ BMW;
2) ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ 800ΑΡΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ZTECHNIK H MONO EMENA MOY ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΗ;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αν θέλεις η γνώη μου..η Ztechnik δεν παίζεται..έχοντας δει όλες τις ςπόλοιπες, η ποιότητά της είναι απαράμιλλη..και παίζει σε διαφορετικά ύψη για να επιλέξεις
Reply With Quote
Παλιό 08-04-2011, 11:07
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από D_Artagian Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν θέλεις η γνώη μου..η Ztechnik δεν παίζεται..έχοντας δει όλες τις ςπόλοιπες, η ποιότητά της είναι απαράμιλλη..και παίζει σε διαφορετικά ύψη για να επιλέξεις
Καλυτερη κι απο την Wunderlich Vario Touring Γιαννη;Γιατι;
Reply With Quote
Παλιό 08-04-2011, 16:32
Senior Member

απο θέμα κατασκευής ναί,είναι οι καλύτερες ζελατίνες στο κόσμο !!!
η Vario είναι πιο τεχνικη ζελατίνα που βολεύει για μικτή χρήση φυσικά με δεδεομενη τη δυνατότητα να αλλάζει ύψη
Reply With Quote
Παλιό 10-04-2011, 13:12
Member

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ) ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΞΤΡΑ ΜΠΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!
Reply With Quote
Παλιό 10-04-2011, 20:57
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasileiosf Εμφάνιση μηνυμάτων
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ) ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΞΤΡΑ ΜΠΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!
( επειδή αυτά δεν είναι σωστό να λέγονται από εδώ, θα αποστείλω πμ , εντός της αυριανής ημέρας )

Η ζελατίνα είχε στην αρχική κατασκευή ένα μικρό πρόβλημα κάποιοων εκατοστών, αλλά εδώ και ένα έτος έχει αναπροσαρμοστεί και λειτουργεί άψογα !!
άλλα σχόλια εγώ δεν μπορώ να κάνω
Reply With Quote
Παλιό 12-04-2011, 00:59
squad Ο/Η squad βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Μoto: R1200GS'11 - Gilera vx125'05

Στην αθηνα υπαρχουν καταστηματα με τις ζελατινες που προ αναφερατε,και σε τι τιμες πανω κατω.

σας ευχαριστω.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης