![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλος....παρτον ενα τηλεφωνακι.....
ο χρηστος,κατασκευαστης του φτερου....δεν εχει δωσει δειγματα κακου η ουιδηποτε επαγγελματια...εδω οταν βρεθηκε και δευτερο σλασμενο φτερο,βγηκε ο ιδιος και εοπε να σταματησει η ομαδικη,οποιος θελει να παρει τα χρηματα του πισω και οποιος θελει να παρει το NEO..μπρατσο με εξοδα αποστολης του κατασκευαστη....ξερεις πολλους να το κανουν.....; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δια του λογου του αληθες, δειαβασε και εδω ![]() και... εδω , το ποστ #300 ![]() ![]() (ηθελα να το βαλω απο χτες,αλλα επειδη μπηκα απο το κινητο,δεν το εβρισκα ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 04-04-2011 at 08:04. |
|
|||
|
|||
![]()
....καλάάά ντεεε... vasorfas ήθελα να πω...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() αμα σαε πιασω .....θα σας ζηταω τα....βαφτισιάτικα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως εμένα μου άλλαξε το μπράτσο που είχε σπάσει.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ:ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ALFA7 ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΠ' ΤΑ LINKS ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο VASORFA ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Χρήστος λογικά δεν θα μπαίνει στο φόρουμ από την στιγμή που κόπηκε η ομαδική, oπότε δεν θα είδε το μήνυμα ![]() πάρε τον εσύ και ότι χρειαστείς είμαι σίγουρος πώς θα σε βοηθήσει |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσενα τώρα τι σε ΒΑΛΑΜΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αφου ξερεις ο vasorfa καθαρίζει!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλε μου γιαυτο ειναι τα φορα για να μοιραζομαστε και να δίνουμε λυσεις....επειδη τυχαινει να εχω συναντησει 2 φορες τον Χρήστο,οπως ειπα και πριν, δεν πιστευω να ειναι κακος ή ασυνειδητος επαγγελματιας ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν αφηνεις λεω εγω τις ευχαριστιες να τον παρεις κανενα τηλ.να μας πεις και εμας τι εκανες? ![]() ![]() ![]() ασχετο....Βρε παλιόπαιδο,γραφε με μικρα...μου εβγαλες τα ματια!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. | basilis76 | Διάφορα | 2 | 10-11-2010 15:18 |
ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ | vangelis | Ζήτηση | 0 | 09-11-2010 20:28 |
ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9/10 ΣΤΟ ENVY ΣΤΙΣ 20,30 | TAKIS04 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 16-09-2010 02:29 |
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΣΤΗΧΑ ΣΤΟ GS 1200 | PETROJOHN | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 29-07-2010 09:23 |
ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ESA | kleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-01-2010 20:15 |