![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και με καλύψατε κάποιος είχε γράψει ένα άρθρο με λεπτομέρειες για το πώς αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις αλλά δεν μπορώ να το βρω.
Όντος θέλει προσοχή γιατί δεν ξέρεις σε τι τύπο θα πέσεις και πως θα τον δασκαλέψουν να πράξει μετά από λίγες μέρες, βλέπε Πρετεντέρη. Μου έχει τύχει περίπτωση όπου ο Μ@... έβγαινε από στοπ και μετά έλεγε ότι τον προσπέρασα στο στενό όπου και με χτύπησε στην δεξιά πόρτα και το φτερό ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δε συμφωνώ για την Τροχαία!! Αν κάτι με σώζει αυτή τη στιγμή στην πρόσφατη περιπέτειά μου είναι ότι η Τροχαία έγραψε ότι έχω χτύπημα πίσω αριστερά στη βαλίτσα!
Επίσης, το μόνο επίσημο χαρτί που "στέκει" σε δικαστήριο είναι αυτό της Τροχαίας. Όσο για τη φροντίδα, την κάλεσα αμέσως από την Εθνική οδό που έγινε το συμβάν και μου είπαν ότι ήθελαν τουλάχιστον μία με μιάμιση ώρα για να έρθουν... η Τροχαία ήρθε σε 10 λεπτά. Αν ανατρέξεις πίσω στις καιρικές συνθήκες της Καθαράς Δευτέρας, θα καταλάβεις γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω τη φροντίδα για 5 φωτογραφίες τις οποίες ήδη είχα τραβήξει... |
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνήσω με CP, αν και ορισμένες τροχαίες αν σε ρωτήσουν αν υπάρχει τραυματισμός, δεν έρχονται η καθυστερούν πολύ. Το σημαντικό είναι να καταγράψει η τροχαία την ζημιά που είναι το μόνο ουσιαστικά αποδεικτικό στοιχείο που έχεις σε περίπτωση που αμφισβητηθεί...
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε αφού δεν χτύπησες όλα καλά...Καλό είναι πάντα να φωνάζεις αστυνομία ώστε να καταγράφεται το συμβάν και σε περίπτωση που ο υπαίτιος αρνείται να πληρώσει υπάρχει η αναφορά ατυχήματος της αστυνομίας αν χρειαστείς να πάς δικαστικά...Μακάρι να τελειώσει χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε περίπτωση ατυχήματος , όποιος δεν καλέσει την ασφαλιστική του εταιρεία και τον πραγματογνώμονά της επί τόπου (φροντίδα ατυχήματος), δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εκ δεξιών προτεραιότητα (εφόσον δεν υπάρχει πινακίδα που να ορίζει αλλιώς) ισχύει μόνον στις διασταυρώσεις. Η τροχαία χρειάζεται (αλλά δεν έρχεται, τουλάχιστον σε εύλογο χρόνο, αν δεν υπάρχει τραυματισμός) γιατί είναι το μόνο επίσημο στοιχείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε διεκδίκηση. Η "φροντίδα ατυχήματος" τα γράφει στο "ποδάρι" και πολλές φορές σε "καίει" χωρίς να το καταλάβεις. Ανδρέα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μιλήσεις με τον ασφαλιστή σου. Εκείνος θα σε κατευθύνει και ενδεχομένως να μιλήσει με τον ασφαλιστή του "αντιδίκου" και να βρεθεί μια λύση. Καλά ξεμπερδέματα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου αρεσε το βιντεο | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 15 | 27-01-2011 10:44 |
το 800αρακι μου | stelios1977 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 30-10-2010 15:42 |
το δευτερο μου μωρο | taksidiotis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 25 | 28-05-2010 15:24 |
το νεο μου οχημα | athaneco | Διάφορα | 50 | 03-04-2010 08:57 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |