![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το συγκεκριμένο μηχανάκι πόση ροπή έχει και στις πόσες στροφές την βγάζει και αντίστοιχα την ιπποδύναμη; Από κεί θα καταλάβεις αν μπορείς/θέλεις να παίξεις με τα γρανάζια ή αν χρειάζεται και μια έκτη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το 650 το rotax το μονοκύλινδρο άνετα παίρνει αλλαγή γραναζιού (και έχουν κάνει πολλοί) - αλλά όλα είναι ένα trade-off.
Από εκεί και πέρα θα ήθελα μια έκτη (και μια έβδομη στο 1200) είπα ακριβώς γιατί... για overdrive. Δεν θέλω να φτάνει κόκκινο... |
|
|
|||
|
|||
|
50 bhp/ 6.500
60Nm/5000 Στις 5.000 εμφανίζει τη μέγιστη ροπή. Κατά την άποψή μου αν μπει μεγαλύτερο γρανάζι μπροστά η μηχανή θα είναι ψόφια! Εχω βάλει ένα δόντι λιγότερο και για τα γούστα μου είναι στα όρια του ανεκτού. Βέβαια δικάβαλος και τη μηχανή φουλ φορτωμένη είδα μέχρι 155 στο κοντέρ, παραπάνω δεν πάει. Φίλε erasel, τι δρόμους έχετε στο νησί και δε φτάνουν τα 170; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ούτε εμένα θέλω να φτάνει στο κόκκινο ![]() απλώς θα συμβιβαστώ με μικρότερες ταχύτητες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Σε ταξίδι έλεγα φίλε Γιάννη, για το νησί είναι ότι πρέπει.. και τα 120 km είναι υπερ αρκετά..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Με λίγο πιό κοντή τελική μετάδοση η μηχανή ζωηρεύει κι εγώ τουλάχιστον την ευχαριστιέμαι περισσότερο. Για να καταλάβεις, όταν την πήρα, έκανα με το ζόρι 200-300 χλμ κι άλλαξα αμέσως το γρανάζι. Ελεγα να την κοντύνω και πιό πολύ αλλά με απέτρεψε ο μηχανικός μου. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω παντως δεν εχω παραπονο,αν και θα ηθελα μια πιο ξεκουραστη - δυνατη πεμπτη γιατι τωρα αν βρει λιγο ανηφοριτσα (αφιδνες) πρεπει να ανοιξεις λιγο περισσοτερο γκαζι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιο δυνατή πέμπτη??
Εμένα πάλι με καλύπτει από δύναμη |
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες, το f650gs είναι πολύ σωστά στημένο: Είναι μια μηχανή που η ταχύτητα σε σχέση με τη γεωμετρία και το βάρος της, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 140 χλμ/ώρα. Στο κάτω κάτω, είναι ένα μονοκύλινδρο για όλες τις δουλειές με καλή ροπή, ευκινησία στην πόλη, σταθερότητα εκτός πόλης και αρκετό γκάζι οπότε, ας μη του ζητάμε να κάνει περισσότερα από αυτά που μπορεί. Οι σχέσεις τού σασμάν μελετήθηκαν και προσφέρουν τη χρυσή τομή. Με περισσότερα δόντια στο μπροστινό γρανάζι, οι σχέσεις του (ειδικά 1η, 2α, 3η) θα ξεχειλώσουν σα λάστιχο και στη πόλη, η οδήγησή του θα γίνει βάσανο...
Άστο όπως είναι και μην ανησυχείς, αυτό που παρατηρείς είναι φυσιολογικό μετά τα 140 - 150 χλμ. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για όλες τις συζητήσεις, πολιτικές και μη.... | gepol | Διάφορα | 2 | 27-02-2011 14:20 |
| Μέχρι εδώ και μη παρέκει... | ckk | Ιδέες και σχόλια. | 11 | 16-02-2011 07:29 |
| Χρήσιμο link για ποδοσφαιρόφιλους και μη | frits | Διάφορα | 8 | 07-06-2010 19:30 |
| Προς κατάργηση -ελέω παραγωγικότητας- ο 14ος μισθός και στον ιδιωτικό τομέα | frits | Ελλάδα | 1 | 06-03-2010 21:18 |
| Χρήσιμα σε κατόχους ARAI (και όχι μόνο) | GS_maniac | Κράνη | 5 | 29-12-2008 18:22 |