![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχει ξαναακουστεί τέτοια μ@λ@κια
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω βρε παιδιά; Αγόρασα την GS τον Γενάρη του 2005, μου άλλαξαν μπαταρία - με εγγύηση - τον Φλεβάρη του 2007 και μου την ξανάλλαξαν πάλι τον Δεκέμβρη του 2008 - ξεχασα ολο το βράδυ τα αλάρμ ανοιχτά....
![]() Σε καμία περίπτωση δεν μου είπαν κάτι για τα χιλιόμετρα, πόσο καιρό την έχω σε ακινησία και φορτιστές.... Μήπως αν ρωτούσες σε άλλη αντιπροσωπεία, είχες άλλη μεταχείριση; |
|
|||
|
|||
![]()
Από το 2010 και μετά ΔΕΝ αλλάζουν τις μπαταρίες.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σου φέρνουν τόσες αντιρήσεις και προβλήματα που στο τέλος λες άντε και γ@μ@θείτε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εβαλα μπαταρια το 2007,δεν το κυκλοφορω το RT καθολου σχεδον,
εκτος απο τα μεγαλα ταξιδια, το εχω βεβαια συνεχεια στον φορτιστη, η μπαταρια ειναι σαν καινουργια, για ποσο καιρο ακομη ? δεν ξερω, αλλα αν με αφησει τωρα, δεν θα εχω παραπονο με αυτα που ακουω |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα τοσο κακη κατασκευη εχει η μαμα μπαταρια?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όχι όλες.Συγκεκριμένες παρτίδες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μπαταρίες όλες ίδιες είναι. Η χρήση που της κάνουμε προσδιορίζει και την αντοχή της.
Έχω τη μαμά μπαταρία ακόμη πάνω στην 1200GS, πάει στα 4,5 χρόνια, δεν την έχω βάλει ποτέ σε φορτιστή και δεν δείχνει ακόμη σημάδια "κόπωσης". Την προηγούμενη μηχανή μου την πούλησα στα 5 χρόνια της με τη μαμά μπαταρία ακόμη πάνω. |
|
|||
|
|||
![]() Οι μπαταρίες του 2008 είχαν πρόβλημα.Για αυτό και τις άλλαζαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.Αυτό από τον υπεύθυνο εξουσιοδοτημένου!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπαταρία για F650GS | LastMan78 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 16-11-2010 13:39 |
Μπαταρία YUASA | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 5 | 17-06-2010 00:06 |
Μπαταρία για 1150gs | LeftRonic | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 19-04-2010 13:56 |
Μπαταρία !!!!!! | GSAirways | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 11-04-2010 19:36 |
Μπαταρία | Vakalos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-12-2008 02:34 |