![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Παρακαλω να ξεκαθαριστει απο τον RIGAS Τι ακριβως εννοει με τον ορο...<<μωρο>> ![]() ![]() ![]() ![]() Μαλλον θα καταλαβα λάθος,,,,,,,, εμενα το μυαλο μου εκει πηγε..... ![]() ![]() ![]() ![]() και αν ...το μωρο μας κανει νερα....πισω εχει ο Vasorfa την ουρα!!!!! ![]() ![]() ![]() σορρυ που δεν εβαλα φωτο με bmw....αλλα ασε μη σπασει κανενας διαολος κανενα ποδαρι και πεσουμε σε καμια γνωστη ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
και μιας και το διακομωδησα ηδη πιο πανω.......ας απαντησω αλλα ΜΕΤΑΞΑ..... ΟΧΙ.Μην το κανεις φίλε μου-δεν αξιζει μια στις χιλιες να γινει μακακια....το παιδι τι σου,μου,μας φταιει.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μωρο στη μηχανη?
![]() δε μεταφερουμε το θεμα στο χιουμαρ μη γινουμε ρεντικολο? ![]() εκτος κι αν εχει δικιο ο vasorfa,οποτε καποια λυση θα δωσουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ πιστεύω οτι πριν τα 10-12, δεν μπορεί να καβαλάει το παιδάκι
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε μονο για πλακα μπορει να το ειπες... ελπιζω να μην μιλας σοβαρα !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=tsompanis;360458]υπάρχου πολλοί τρόποι φίλε!
παίζουν και κάτι βασεις ειδικές στο εμπόριο (όπως του gps) που πιάνεις το μωρουδάκι απο την πάνα... Μάλιστα... (για την tourateck δεν ξέρω),αλλά μια άλλη εταιρία έχει βγάλει και καλαθάκι - βαλίτσα πλαινή πάρε μια ![]() εσύ με gs θέλεις να το κουβαλήσεις? γιατί αλλάζει το πράμα.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Οταν βρηκα αυτο givi-s650.jpg ειπα πλακα κανουν.Αλλα μαλλον δεν κανουν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Eχει ξαναπαιξει το θεμα προσφατα. Αυτπ ειναι το καθισμα της stamatakis που ειναι γερμανικη εταιρεια με Ελληνα ιδιοκτητη.. Εχει εγκριση στη Γερμανια απο το TUV για μεταφορα παιδιων 3-8 ετων με κρανος παντα. Περισσοτερα στο www.stamatakis.de |
|
|
|||
|
|||
|
Πράγματι είναι εξέλιξη του αντίστοιχου ποδηλατικού "καρεκλακίου".
Όμως το θέμα είναι πολυπλοκότερο από όσο φαίνεται... Από τη μια λες... ακόμα και σε εγκεκριμένο καρεκλάκι και κράνος, ακόμα και σε ποδήλατο, ρισκάρεις μια χαζοπτώση με το μωρό (3ων ετών - για πιο κάτω ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ) πίσω; Από την άλλη όποιος έχει πάει έξω, έχει δει ότι πρακτικά γίνεται... γιατί η εργαζόμενη μαμά πάει με το ποδήλατο στη δουλειά (μαζί με χιλιάδες άλλα ποδήλατα) και πολύ απλά ή θα κουβαλήσει έτσι το μωρό ή καθόλου. Και τελικά μπαίνει και το άλλο... Θα κατηγορήσουμε αυτόν που κουβάλησε έτσι το τρίχρονο του, αλλά τι θα πρέπει να πούμε για τον μεσήλικα με τη βέσπα και το τρικάβαλο; (μπροστινό παιδί όρθιο μπροστά, πίσω παιδί σφιγμένο πάνω του, κράνος μόνο πανέξυπνος μπαμπάς αλλά φορεμένο "Περικλής") Εγώ ο (κατά σύμπτωση τρίχρονος) γιος μου θέλω να γνωρίσει και να μη φοβηθεί (αλλά και να μη μάθει από λάθος ανθρώπους με λάθος τρόπο) το δίτροχο. Μέχρι στιγμής έχουμε πάει μέχρι ένα στενό μαζί (από την αρχή μέχρι το πάρκιν). Αλλά αν υπάρχει τρόπος να φτάσει τα μαρσπιέ, να καταλάβει ότι πρέπει να προσέχει συνεχώς σαν τον οδηγό, να καταλάβει πως πρέπει να (μην) αντιδρά στις κινήσεις, θα κοιτάξω να ανέβει νωρίς. Όμως αυτό διαφέρει από το αρχικό θέμα που επιμένω ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ, την παθητική μεταφορά ενός ανθρώπινου όντος (πχ. ενός χρονιάρικου) ανίκανου να δράσει και να αντιδράσει κατάλληλα. Τέτοιο πράγμα ΔΕΝ γίνεται με ασφάλεια φυσικά. |
|
|
|||
|
|||
|
η απαντηση σου ειναι κατατοπιστηκοτατη.ευχαριστω πολυ
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα