![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συνάδελφε, σύμφωνα με τα γραφόμενα σου, μαλλον θα πρέπει και εσύ να βλέπεις για κανένα vistromaki 650 !!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σε αυτή την κατηγορία είναι το Bandit, CBF και Fazer. Το CBF το είχα 5 χρόνια. Πολύ καλή μηχανή, έκανα τα πάντα, μέχρι χωματόδρομο. Το Fazer δεν το έχω οδηγήσει, λένε όμως ότι χαμηλά είναι αδύναμο. Το Bandit στα λίγα χλμ που έκανα τραβάει ήδη γερά από 2.000 στροφές. Δεν έχω όρεξη να πληρώνω υψηλότερα τέλη κυκλοφορίας ( θα αυξηθούν κι άλλο ), ούτε τρελλά ασφάλιστρα ( κι αυτά θα αυξηθούν ), αλλιώς θα κοίταγα σοβαρά κανά χιλιάρι, αλλά δεν είναι καιροί για τέτοια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε θα ήταν κακό το VStrom, αλλά παραπέμπω και πάλι στη διαφορετική πολιτική που ακολουθούν οι εταιρείες, οπότε δε βρίσκω στρώμα στα χλμ του DAKAR και με ABS που να δέχονται ανταλλαγή 1:1. Στο τελευταίο μαγαζί που ρώτησα για ανταλλαγή μου δίναν 3.000, άλλος φιλικά 3.500, ακριβώς με τη δικαιολογία ότι η μαμά το δίνει καινούριο 6.100. Κοινώς μας πήδηξε φίλε μου!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
κρίμα γιατί και εγώ θα σου έλεγα για vstrom 650... δεν είναι τυχαίο που έχει βρομίσει ο τόπος
έτσι δεν θα είχες και τόσο μεγάλη αλλαγή στυλ αφού το vstrom είναι στη μέση μεταξύ αυτού που είχες και αυτού που παίρνεις |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιλογή Γιάννη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο θα γίνει η μεταβίβαση, λόγω εορτών το καθυστερήσαμε. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δε στεναχωρήθηκα κι ιδιαίτερα που αποχωρίστηκα το Dakar, πολύ καλό μηχάνημα, αλλά η δύναμη μου είχε λείψει. Θα συμβιώσω και με το ληστή κι όταν τον βαρεθώ κι αυτόν, πάμε για άλλα, κι ελπίζω τότε να έχω τα ψιλά να πάρω αυτό που πραγματικά θα θέλω. Μέχρι τότε, θα απολαμβάνω την οδήγηση όποιας έχω στα χέρια μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά ποιο είναι αυτό που πραγματικά θες;
|
|
|||
|
|||
![]()
varadero ειναι το ονειρο του αλλα δε το λεει...!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω και εκατομμυρίων μοτοσικλετιστών
|
|
|||
|
|||
![]()
Η επόμενη, όταν κι αν έρθει η ώρα της θα είναι KTM, SMT 990.
Προς το παρόν έγινα κι επίσημα κάτοχος του Ληστή. ![]() Ευχαριστώ για τα σχόλια όλων!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
suzuki bandit 650 2010 | taksidiotis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 26-06-2011 17:30 |