![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει ανακληση για αυτο το θεμα.
Με λιγα λογια πας σε εξουσιοδοτημενο και στο αλλαζουν, παντα στα πλαισια της ανακλησης, ασχετως αν βρισκεται η οχι σε εγγυηση η μηχανη. |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εχω διαβασει σε πολλά σημεια οτι αυτο το μαραφετι χαλαει... ξερει κανεις ποσο κοστιζει να το παρει κανεις και να το εχει καβα μαζι του στα ταξιδια ?
ταχυσυνδεσμο πηρα. Αυτο χρειαζεται? η αν εχει ηδη αλαχτει (ανακληση) το ξεχναμε ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μέχρι τώρα (2 χρόνια) δεν μου ξαναχάλασε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θελει πολυ δουλεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα δεν χάλασε ποτέ αν και έχω το πρωτης γενιάς Antenna Ring (κωδικός 7671272-09).... βέβαια για το φόβο των Ιουδαίων έχω ένα μαζί μου όταν πάω μακριά...
Αν μείνεις.... είναι αρκετά δύσκολο να το αλλάξεις, όμως μπορείς (αν έχεις μαζί σου δεύτερο AntenaRing) να κοροϊδέψεις το βλαμένο και να βάλεις μπρος τη μοτό αρκεί να έχεις μαζί σου και το δεύτερο κλειδί της. Η διαδικασία απλή... ►Ξεμπριζωνουμε το παλιό (χωρίς να το ξεβιδώσουμε..είπαμε είναι δύσκολο) μόνο το καπάκι ξεβιδώνουμε... ►Μπριζώνουμε το καλό AntenaRing ►Βάζουμε το ένα κλειδί μέσα στο καλό (για να εκπέμπψει το σωστό σήμα) ►Με το άλλο βάζουμε μπρος και φεύγουμε... .........τόσο απλά.. Βέβαια καλό είναι να το αλλάξεις όπως πολύ σωστά προειπώθηκε με τα νέας γενιάς (κωδικός 7705247-01). Αυτά... και χωρίς φόβο, όλες οι μοτό έχουν τα ψηλοπροβλήματα τους που κανείς δεν στα λέει παρα μόνο όταν τη πουλήσει... εμείς τουλάχιστον εδω τα παραδεχόμαστε και ψάχνοντας πάμε παντού... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αηδίες, μόνο οι BMW βγάζουν σοβαρά και συχνά προβλήματα
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
δεν παιρνει μπρος | VITO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 21-04-2011 22:57 |
Δεν παινρνει μπρος -- Εμεινα απο μπαταρια. | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 28-01-2011 14:46 |
Πόση βενζίνη παίρνει το ADV '08 ;;;; | vaggel | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 15-12-2010 17:25 |
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει ο εθισμός στο Ιντερνετ | georgekostas | Επικαιρότητα | 3 | 21-10-2009 13:38 |
Πόσα παίρνει ο Θεσσαλονικιός ?????? | Alext | Χιούμορ | 2 | 29-09-2009 18:55 |