![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.
Αργυράκο, for you baby "Σαν και την λάμψη του κεριού τσ'Ανάστασης το βράδυ να΄ναι η ζωή σου φωτεινή χωρίς σταλιά σκοτάδι...!!" Ήθελα μες τση φούχτες μου χαρές χιλιάδες να ‘χα, Να τσι μοιράσω απλόχερα στους φίλους μου το Πάσχα ΥΓ: Προς το παρόν κάνω ομαδικές αποστολές SMS
Last edited by nikos-x; 22-04-2011 at 18:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο! Καλά να περάσουμε κ ελπίζω τα προβλήματα να μείνουν στην άκρη γιά λίγες μέρες....
![]() Χρόνια Πολλά! Jefe
|
|
|
|||
|
|||
|
καλό Πάσχα και καλή Ανασταση σε όλους
|
|
|
|||
|
|||
|
Αργύρη και σε όλους τους συμφουρμίτες με μαντινάδες θα δώσω τις ευχές μου Να φέρει η Ανάσταση στον κόσμο τη γαλήνη στις χώρες που σκοτώνονται να φέρει την Ειρήνη Πέμπω τη σκέψη να σας βρει, μαζί σας να τσουγκρίσει «Χριστός Ανέστη!» να σας πει κι οπίσω να γυρίσει. Δικορκο κόκκινο αυγό, θα βαψω να σου στειλω, Να το θωρεις να μη ξεχνας ένα καλό σου φιλο. Λύρα, λαούτα, μπαλωθιές, Ανάσταση στην Κρήτη, Χαρά, υγεία, δύναμη και στο δικό σας σπίτι. Χριστός Ανέστη και ευχές σας στέλνω από την Κρήτη, να φτάσετε όσο θέτε ψηλά ωσάν τον Ψηλορίτη. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλη ανάσταση και χρόνια πολλα σε όλους......απο ΦΟΛΟΗ ΗΛΕΙΑΣ
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
καλη ανασταση σε ολους με υγεια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε ολους.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| bmw 2011 | erasel | Διάφορα | 11 | 20-02-2011 08:33 |
| Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
| new 2011 bmw GS R ??? | vasilisvlahakis | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 19-08-2010 23:10 |
| Το ΠΑΣΧΑ των ζώων | MANDRAX-7 | Χιούμορ | 5 | 07-04-2010 18:43 |
| ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ | fidemporas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 34 | 25-04-2009 00:49 |