![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που δεν είδα είναι αν έμεινε τίποτα από την σούβλα
![]() Μπράβω ρε παιδιά Άρτζι και Φωτεινή να είστε πάντα καλά Να ξέρετε βέβαια ότι σας είχαμε στο μιαλό μας σε κάθε γουλιάς Ρακί ![]() Ο Θεολόγος χωρίς την μπέμπα έδειχνε να κρυώνει την ώρα που σούβλιζε το Αρνί ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδες παντα τετοια!Και του χρονου σε πιο ομορφους προορισμους!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο παιδια!και του χρονου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοπελια και του χρονου να ειστε καλα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Varaderista μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Περάσαμε καταπληκτικά..... ![]() ![]() Εκτενέστερα στο οδοιπορικό «Πάσχα στο Βόλο, με τους Varaderista και Commader’s», το οποίο συντόμως θα δει το φως της δημοσιότητας....!!! ![]() Την καλημέρα μου σε σένα και την Γεωργία.... Argi ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Τσουρέκια μας τα 'κανε ο commander ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περάσατε ωραία και φαίνεται στα πρόσωπά σας! Πάντα τέτοια!!!
Varaderista, άσε τα σάπια με τις ουτοπικές συγκρίσεις και το δήθεν "φυσικό περιβάλλον" της προπέλας... Όλοι ξέρουμε ποια είναι η μοναδική μοτό που δέχεται και κουπιά και ΔΕΝ είναι αυτή που καβαλάς τώρα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Nα κάνω μία διόρθωση....
Δεν το απειλώ, αλλά το "φυλάω" από διάφορα "αρπακτικά ![]() ![]() Αλλα παράταξα τα στήθια μου, και το διαφύλαξα μεγίστως, εκτός από λίγες απώλειες... (τα χαμούρια, μου τρώγανε το αρνάκι μου, την ώρα που έπινα τα τσίπουρα μου!!!! Δεν τολμόυσα να απομακρυνθώ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να παραθεσω και εγω καποιες φοτο με πρωτη την καλυτερη και με μεγαλο νοημα !! ![]() πανω σε φοινικα η ταμπελα αυτη! ![]() ο varanteristas ειναι υπο σκεψη..!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gs forum & bmw riders μαζι....!!!!
απο αριστερα ο commander ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 15:03 |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 22:08 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 9 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 11-06-2010 06:50 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 2 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 05-06-2010 10:27 |
Τι ειπες θα με κανεις το Πασχα???????? | Troublemaker | Αστεία Video | 7 | 03-09-2009 23:44 |