![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ... Μεγάλο Σάββατο απόγευμα, βρεθήκαμε για καφεδάκι, στην γραφική Αμφισσο, όπου εκεί γνώρισα και τoν Ζήση (z_atomic)... Ζήση μου να είσαι καλά, και σε ευχαριστώ για το δωράκι σου... Πάντα καλά χλμ να έχεις..... Μετά κτυπήσαμε την Ανάσταση μας, σε όμορφο ορεινό μοναστήρι, όπου ο Παππούλης, στο κύρηγμα του, έμπλεξε Χριστούς, Παναγίες και τον Τσώρτσιλ !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο άρχων Θεολόγος με τον Ζήση... ![]() ![]() Ο commadarakos γυάλευε πολύ την κόρη μου..!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ****Πάσχα Γιορτή******* η ώρα των ψησιμάτων και των κοψιδίων... ![]() ![]() ![]() ![]() Η Γεωργία απειλείτε....!!!! ![]() ![]() ![]() Το μωρό..!!!! ![]() ![]() ![]() Η επίθεση των Κλώνων..!!!! ![]() ![]() ![]() Ο Mamndakar & o Argi... ![]() ![]() Έτοιμο το εργαλείο...!!!! ![]() ![]() ![]() Τα εργαλεία παραμάσχαλα και σπίτι...!!!μαμ... ![]() Τsopani, πως το βλέπεις, είναι ελληνικό??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() .... Kαι αφού "τσιμπήσαμε" ελαφρώς και ήπιαμε σαν σπουργιτάκια, οι γνωστοί μας επισκέπτες, φύγανε για ξκούραση, γιατί θα είχαν ξενάγηση στο Πήλιο και μετά Volos by night με τον Ζήση.... Eντομεταξύ το γλέντι είχε φουντώσει για τα καλά στον άνω μαχαλά, (εκεί που ψήσαμε) και οι Βολιώτες, είχαν στρώσει κατάσταση τζι-τζι... Χορούς, όργανα και άφθονο κρασί.... ![]() ![]() ![]() ....Και κάπως έτσι κύλισε γλυκά το Πασχαλινό γλέντι της παρέας ...!!!! ![]() ![]() ![]() Συνεχίζεται...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[/URL]Είσαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είσαστε
![]() ![]() ![]() Πάντα τέτοια !!!!!! Last edited by DoctorAbo; 27-04-2011 at 22:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Προχωρα Αργυρη......δωσε υλικο.....!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά!! Και του χρόνου με υγεία!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το λέτε αυτό γιατί δεν γνωρίσατε την Ηπειρώτικη φιλοξενία. Του χρόνου λοιπον.????????
Χριστός Ανέστη. Πάντα υγεία.... |
|
|||
|
|||
![]() Δεν ξέρω για τους Θεσσαλούς... αλλά για τον ARGI είμαι βέβαιος !!!!!
![]() ![]() Μπράβο παίδες... και του χρόνου ! |
|
|||
|
|||
![]()
άψογα!:sm5:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το τρεμούλιασμα είναι από την συγκίνηση… που θα το ξεκο(κα)λιάσεις? ![]() Πάντα τέτοια και του χρόνου. |
|
|||
|
|||
![]() Και του χρόνου Αργυράκο με υγεία και πάντα με όμορφη παρέα . |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στους 24 οι νεκροί κατά την έξοδο του Πάσχα | frin | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 21 | 04-05-2011 13:35 |
Πάσχα 2011 - Χριστός Ανέστη !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 197 | 03-05-2011 13:02 |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Δευτέρα του Πάσχα 25-4-2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 167 | 26-04-2011 03:11 |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Κυριακή του Πάσχα 24-4-2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 101 | 25-04-2011 04:20 |