![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά αυτό είναι ένα ακόμη chain email, που το έχω λάβει 10 φορές.
Επειδή τάχα μου φαίνεται πιασάρικο το στέλνουν συνέχεια. Για το περιεχόμενο δεν το σχολιάζω. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έεεε ρε γλέντια. Τι άνοιξε και έχω τις ετοιμασίες για τα γενέθλια του Κωστή…
Και σιγά μη δεν φωνάζει ο GeorgeP για αυτά. Αλλά... Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() I will be back. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Της μ@λ@κί@ς το ανάγνωσμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς. Άσε που έχει ξαναπαίξει http://www.gsforum.gr/Επικαιρότητα-4...άρα-11415/ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για όποιον δε γνωρίζει πρόσωπα, να διαβάσει τον τίτλο του θέματος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εχω παρει ποπ κορν.....!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να κανονίσει το φόρουμ για χοντρική αγορά καλαμποκιού παρακαλώ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκείνο που δεν λέει αλλά και όλα δείχνουν ότι δεν το έχουμε καταλάβει..
είναι ότι κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν! Άσε που οι ηγέτες μας έρχονται μέσα από εμάς δεν είναι από την Αλβανία ουτε από την Γερμανία, από την Ελλάδα είναι και ο ΓΑΠ αλλά και ο μπούλης, και ο κινέζος και ο γκαντέμης και όλα τα καλά παιδιά που τους περιτριγυρίζουν...300 και σια. 2 οικογένειες από το 1950 μέχρι και σήμερα και τραβάει ακόμα.. Ποιός σοβαρός ασχολείται με την πολιτική? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανείς δεν ασχολείται είτε από αυτούς είτε από εμάς. Και επειδή είμαστε όλοι βολεμένοι μας έφτασαν εδώ που είμαστε σήμερα. Και πιστεύω σε κανέναν μας δεν αρέσει αυτή η κατάσταση. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Η κατάσταση θα χειροτερέψει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν πειραζει που κλεινουμε τα ματια σε αυτο και τα ανοιγουμε σε κατι άλλα που μας ακουγονται πιο ωραια μιας και εναντιωνονται στον ΓΑΠ που λογω φατσας δεν μας αρεσει!!!!! thanks captain....my captain!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο (GeorgeP) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 62 | 13-04-2011 09:22 |
Χρόνια Πολλά GeorgeP | Lerian | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 29 | 13-04-2010 22:22 |
GeorgeP & BMW RT * Σχέσεις Πάθους !! | frits | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 33 | 17-12-2009 19:13 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο !!! - (GeorgeP) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 14-04-2009 22:14 |