![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γι΄αυτό σ' αγαπάω Νάπο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γερμανικό σκούτερ; Σαν ποιο;
|
|
|||
|
|||
![]() Υπάρχει ένα bmw . Δεν θυμάμαι τον τύπο του αλά όταν το βλέπω σταματάω και κάνω το Σταυρό μου. Έχει μπάρες απο πάνω υαλοκαθαριστήρες και ο οδηγός έχει ζώνες ασφαλείας. Ένα έκτρωμα τι να σου λέω τώρα. Οι πιό γνώστες στο nternet ψάχτε το λίγο.... Άμ δε θα με σκάσετε μόνο εσείς...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το C1. Κυκλοφόρησε λίγα χρόνια και καταργήθηκε. Γενικά δεν πήγε καλά.
Ούτε είχε ξαναβγεί σκούτερ γερμανικό, ούτε ξαναβγήκε μετά. Δεν νομίζω να αγόρασε κανείς εξατμίσεις για αυτό. Αντίθετα για κάτι άλλα... EDIT: 2000-2002 (πω μεγάλη δουλειά). Φτιαγμένο στο εργοστάσιο του Bertone και σχεδιασμένο από αυτούς. Δυο φορές εμπιστεύτηκε Ιταλούς η BMW και δυο φορές έκανε χαζομάρα (βλέπε και Funduro και την τρομερή... αξιοπιστία του - βέβαια εν τέλη έστρωσε αλλά εντωμεταξύ το 650GS & Dakar έγιναν γερμανοτραφή και πάλι). Last edited by NLS; 02-05-2011 at 01:03. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μωρέ τι μας λέει ο κριτικός? Θήκη-χώρο για τα παπούτσια έχει σαν του Νάπο(υ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η δικιά μου δεν έχει!! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ::::::::::::::
![]() ![]() ![]() Πασουμάκια..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.....άσε που οι βαλίτσες μου τσαλακώνουν και τα πουκάμισα !!
![]() Χάρη παραξενεύτηκα με το "χορεύτρια". Νόμιζα οτι τα Paralever και Telelever "δούλευαν" !! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Honda 2011 Crossrunner ή το honda TDM | deauman | Άλλες εταιρίες | 41 | 24-06-2011 03:04 |
Ένα συγκριτικό που μάλλον σας ενδιαφέρει... | NLS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 01-04-2011 23:56 |
Suzuki, In the air! | Black_Shadow | Αστεία Video | 7 | 26-12-2009 16:58 |
SUZUKI SV 650 S | driverman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 07-12-2009 22:23 |
Suzuki Korinthos | gemara | Αστεία Video | 7 | 20-03-2009 11:10 |