![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα!Εχει αγορασει κανεις DAINESE που αναγραφει made in italy?Ολα μου τα dainese ειναι αγορασμενα απο επωνυμα καταστηματα μοτο αλλα κ απο την αποθηκη στην Ηλιουπολη,κανενα δεν το αναγραφει,εχουν ομως ολες τις δεικλιδες ασφαλειας που εχουν τα DAINESE,ταμπελακια σταμπες χαρτια κλπ.απλα εχουν κατασκευαστει σε αλλες χωρες
Οταν αγοραζουμε κατι πρεπει να το ελεγχουμε ΚΑΛΑ!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάλι από το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου δεν καταλαβαίνω ότι μιλάει για προϊόντα «μαϊμού».
Δεν λέει «παρατηρήθηκε να φτάνουν για σέρβις προϊόντα που δεν είναι αυθεντικά, οπότε να αγοράζετε μόνο από το επίσημο δίκτυο για να είστε σίγουροι» Καταλαβαίνω ότι λέει απλά «αν θέλετε εγγύηση και υποστήριξη πρέπει να ψωνίζετε από το επίσημο δίκτυο». Αυτό βέβαια είναι άλλη, πολύ μεγάλη κουβέντα (αν πχ εγώ έχω αγοράσει γνήσιο απο Αγγλία και μου χαλάσει στην Ελλάδα δεν το φτιάχνουν?) |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσοχή στις "άσκοπες" παραθέσεις! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 28 | 18-06-2011 18:19 |
| Προσοχή στις πλαστικές εγχειρήσεις... | CPretenteriS | Ανέκδοτα | 7 | 19-01-2011 22:45 |
| Προσοχή στις βαλίτσες μας!!!! | gkol | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 10-10-2010 20:18 |
| Προσοχή στις πόρτες..!! | frits | Αστεία Video | 6 | 31-03-2010 12:22 |
| Προσοχή στις στροφές....... | PortoLeone | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 09-06-2009 14:08 |