υπαρχουν κατι ζωα αυτου του ειδους
δεν ξερω δι την γνωμη την δικια σας αλλα εγω πιστευο οτι εκει ψηλα υπαρχει καποιος που μας προστατευει.
δεν ξερω αν τον λενε θεο, αλλαχ. βουδα. η πως τον λεει ο καθε ενας αλλα συγουρα αυτα τα ζωα που λενε οτι ειναι αντιπροσοποι του θεου δεν εχουν καμια σχεση με τον θεο.
ειναι επαγκελματιες ψευτες που οπως και οι πολιτικοι εχουν μαθει ενα παραμυθακι και το πιπιλανε και κοροιδευουν και φανατιζουν τον κοσμο καθε θρισκευματος για να μπορουν να ειναι κρατος εν κρατη.
απο μικρα τα παιδια μου στο θεμα της θρισκιας τους ελεγα οτι αυτα λενε οι παπαδες και αυτα οι επιστημονες. το πιος λεει την αληθεια ψαξτε το και σχηματιστε δικια σας γνωμη και κληστε τα αυτια σας στης κασσανδρες και μην φανατιζεσται.
οταν βλεπω στιγμιοτηπα σαν το πιο πανω αλλα και με ολλα αυτα που ακουω και βλεπω γυρω μας τοτε ολλο και περισοτερο πιστευω οτι ειναι απατεωνες.
βεβαια υπαρχουν και καποιοι ανθρωποι που στο ονομα του θεου τους εχουν κανει και κανουν πραγματα που θα επρεπε να τους εχουμε αυτους-ες σαν αγειους-ες. αλλα δυστιχως ειναι ποιο ευκολο να βρεισ ψηλο στα αχυρα παρα καποιον απο αυτους . γιατι οτι κανουν το κανουν με αγαπη για τον συνανθωπο τουσ χωρεις διμοσιοτητα και κερδος. και τις περισοτερες φορες για να μην πω ολλες δεν εχουν ουτε δευτερο βρακι να βαλουν στον κολο τους.
για εμενα στα μοναστιρια κληνονται οι τεμπελιδες και οι αχριστοι ανθρωποι που επετηχαν στην κοινωνια να ειναι κατι και μεσα απο την θρυσκια βρικαν να κριφτουν και να περασουν την αχριστη ζωη τους εις βαρος αλλων. πριν πολλα χρωνια τα μοναστιρια και η εκλισια ειχε αξιολογα ατομα που πιστευαν και βοηθουσαν, οχι ολλοι, αλλα αρκετοι που ηταν και τοτε μειοψηφια. τωρα ειναι δισευρετοι.
η εικονα παπα οπου και να την δω μου φερνει απεχθεια, οπως και η εικωνα των πολιτικων.
|