![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τιποτα. Ξανα και ξανα, "ΝΑ ΓΙΑΤΙ BOXER!!!" ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε ρε Ηλία με τρόμαξες με τον τίτλο του πόστ!
![]() Αυτά είναι "πταίσματα", μακάρι να είναι πάντα μέχρι εκεί... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μία πρόταση!!!! Αντι για ομαδικές παραγγελίες, μαθήματα οδήγησης και δεν ξέρω γω τι..... δεν κανονίζουμε και κανα ομαδικό ευχέλαιο!!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία όλα καλά. Οι πιο χαζές πτώσεις είναι αυτές. Έχω μια τέτοια με το 1200, δυο με το Dakar, μια με ένα AX-1 που είχα και ευτυχώς όχι άλλες με άλλα (εννοώ ΧΑΖΕΣ). Σε είδε κανείς; Γιατί εμένα πέρα από ζημιές μικρότερες του 50άρικου (ή και μηδέν) τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε ο εγωισμός μου (3 από τις 4!) αφού έγινα και θέαμα. Ειδικά τη μια από εκατοντάδες κόσμο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο για τον εγωισμο, οχι, δεν με ειδε κανενας. Το πολυ-πολυ να εκανα πως ξεσκονιζω το παντελονι μου και δεν θα επαιρνε κανενας χαμπαρι!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ανταλλακτικο βρεθηκε!
Ας ειναι ο καλα ο wet&dirty! Τακη σ ευχαριστω πολυ. Με γλυτωσες απο περισσοτερα εξοδα. Οποτε, οχι μονο ΝΑ ΓΙΑΤΙ BOXER, αλλα και ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSFORUM. Γιατι βρισκει λυσεις και για τα ΚΤΜ!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν απο λιγο πηρα το ανταλακτικο απο τον Τακη.Για μια ακομα φορα, Τακη σ ευχαριστω.
Αυριο το απογευμα μπαινει και επισκευαζονται και η μανετα του φρενου και το ποδοφρενο.Τελος καλο,ολα καλα λοιπον! |
|
|||
|
|||
![]()
καλες βολτες!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλος καλό, όλα καλά...ποτέ ξανά Ηλία
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα στον εγωισμο και στο μηχανακι!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
παο ολε | konstantinos | Ανέκδοτα | 8 | 24-02-2010 22:27 |