![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάρε τηλ να το κανονίσουμε. Αν δεν το έχεις, πες μου να στο στείλω. Δυστυχώς για τους φίλους της Αθήνας, η πληροφόρηση που έχω είναι για Καλαμάτα και όχι για Αθήνα .... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
22/5 Χανιά 23/5 Αθήνα 24/5 Καλαμάτα |
|
|
|||
|
|||
|
πρην δεκα μερες ηταν στο Ακροτηρι εδω στη Κυπρο για 15 μερες περηπου
συνηθος ερχονται 2 ,3 φορες τον χρονο κε οποτε τους βλεπω λεω απο μεσαμου:που θα παη δεν θα τα καταφερου να τρακαρου μεταξητους ! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω την τυχει το πατρικο μου σπιτι να ειναι κοντα στο αεροδρομιο τις Ανδραβιδας,μεγαλωσα με τον ηχο απο τα φαντομ,και πιο παλια απο τα f104.
Πριν λιγες μερες ημουν εκει και μπορεσα να παρακολουθησω την προπονηση που εκαναν,οι ανθρωποι ειναι απιστευτοι,δεν το ειχα ξαναδει,δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα. Πρεπει να πατε νατο δειτε οσοι μπορεσετε,ειναι φοβερο θεαμα...... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιλάμε για άκρως επαγγελματίες και άψογους και έμπειρους χειριστές!
Τους είδα πέρυσι θα τους ξαναδώ και φέτος!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειχα την τυχη να βρεθω σημερα εξω απο την ανδραβιδα που μαλλον εχουν ως βαση,και τους ειδα που εκαναν "προπονηση".εκανα στην ακρη της εθνικης,οπως και πολλοι αλλοι,(μερικοι στη μεση του δρομου !!!)και εκαναν απιστευτα πραγματα ,επαθα πλακα,οι ανθρωποι εναι κορυφη σε αυτο που κανουν ,και μαλλον ειδα ολο το προγραμα !!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συγκρούστηκαν αεροσκάφη των Red Arrows | Black_Shadow | Επικαιρότητα | 9 | 25-03-2010 21:29 |