![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελικά των Αμερικάνων είναι βαρύτερα από τα δικά μας, ποιων δεν είναι να μου πεις... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ας μπούμε στην ψυχολογία όλων αυτών των ‘μεγάλων’ όμως… Έχουν την ατιμωρησία δεδομένη και ΚΑΝΟΥΝ ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Αγνοούν τους πάντες και τα πάντα. Όχι απλά δεν μας υπολογίζουν, δεν υπάρχουμε. Φαντασθείτε τώρα πώς έβλεπε ανθρωπιστικά την καμαριέρα ο τύπος. Σιγά ρε, μη δεν μου κάτσει η… υπάνθρωπος (καμαριέρα γαρ). Ή σιγά μην το αναφέρει για μένα, τον Σ - τρως Καν. Αμ έλα που δεν τον Έφαγε Καν… ![]() Ρε κάτι άντρες, που θέλουν να γ********* και χώρες… ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι έγινε γερομπισμπίκη???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η καμαριέρα ήταν πο.τάνα γεννημένη και σίγουρα την έτρωγε ο πισινός της. Αλλιώς δε θα έμπαινε στο δωμάτιο του γνωστού ανήθικου γαμίκου.
Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρως οι κότες! Σιγά μη λυπηθώ την κοπέλλα! Η εξουσία έχει πάντα δίκιο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περίεργο ρε παιδιά. Αν ήθελε αυτός κάτι ερωτικό, δεν θα μπορούσε να πληρώσει Έπρπεπε να βιάσει την καμαριέρα.
Κάτι δεν μου κολάει. |
|
|||
|
|||
![]() Τι να πείς
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχει ξανακάνει ο βρωμιάρης φίλος του ΓΑΠ.
Απλά οι Αμερικανοί δε μασάνε από ονόματα κι οφίτσια. Αν την είχε κάνει εδώ, θα απολύονταν η καμαριέρα, αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία, κι η αστυνομία θα καθυστερούσε τόσο ώστε να προλάβει να απογειωθεί το αεροπλάνο και μετά θα έλεγε ότι δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα. Ασε που ο ξεφτιλισμένος προφανώς σκέφτηκε..... κάτσε μωρή πατσαβούρα, τίποτα, να σε πηδήξω, που τολμάς να μου αρνηθείς εμένα! Βέβαια στην Ελλάδα δε χρειάστηκε να κάνει το βίτσιο του, άνοιξε τα πόδια της χώρας μας ο ΓΑΠ. Λέτε γι'αυτό να τον έδωσε ότι τα είχαν συμφωνήσει από καιρό;;; του χάλασε τη διασκέδαση ο δικός μας λεβεντο#######; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν συμφωνω.....σχεδον σε ολα,διακρινω μια εμπαθεια για τον ΓΑΠ και τους κολλητους του ![]() ![]() σιγουρα θα φταιει αυτη η κ@ργιολα που δεν του καθησε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τριστάν Μπανόν, νεαρή δημοσιογράφος και συγγραφέας, πήγε στο γραφείο του επικεφαλής του ΔΝΤ προκειμένου να του πάρει συνέντευξη για το περιοδικό στο οποίο εργαζόταν το 2002.
![]() "Ήθελε να του κρατάω το χέρι για να απαντά στις ερωτήσεις. Μετά το χέρι προχώρησε στο μπράτσο και συνέχισε... Καταλήξαμε να παλεύουμε... Τον κλώτσησα... Προσπάθησε να ανοίξει το τζιν μου. Όταν έφυγα μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας "σας τρομάζω;"", ανέφερε η δημοσιογράφος που επέλεξε να μην κινηθεί δικαστικά. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άλλος ένας μετανάστης | nikos-x | Διάφορα | 21 | 20-02-2011 21:01 |
Άλλος ένας στην παρέα | geopay | Καλώς ήλθατε | 19 | 10-06-2010 15:25 |
Άλλος ένας... | NLS | Διάφορα | 5 | 03-06-2009 01:44 |
Άλλος Νταλικέρης. | pepax66 | Ανέκδοτα | 5 | 27-03-2009 22:04 |
Άλλος ένας ΝΝΝέος ... | NNN | Καλώς ήλθατε | 22 | 15-01-2009 23:14 |