![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Σωστός, αλλά και εγώ όταν είχα το 650gs του 2002 και έκανα 270χιλ. με στάσεις, τα πόδια δεν με πόνεσαν αλλά έκανα να κάτσω 2 μέρες (έχω ευαίσθητο κ…. ![]() ![]() ) λογιακά πράγματα αυτά
|
|
|
|||
|
|||
|
Λες ε?Μα να μην πονέσει η μέση,να μην πονέσει ο κ#$$
κ να πονέσουν τα γόνατα?Τι να πω,παίζει σίγουρα κι αυτό γιατί εχω καιρό να κάνω 400 χλμ...Θα δώσω χρόνο να δω. Last edited by noble; 20-05-2011 at 01:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
, όταν έκανα απόσταση με σχετικά μεγάλη ταχύτητα ,λόγο της χάλιας αεροδυναμικής ο αέρας είχε την τάση να μου ανοίγει τα πόδια και να με κουράζει αφάνταστα, σε σημείο που αν ήμουν μόνος να τα βάζω στους πίσω μασπιέδες για να ξεμουδιάσουν, μήπως είναι από κάτι τέτοιο και σε κτυπάει αλλού?
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι τίποτε, οι περισσότεροι πιανόμαστε εκεί μετά από ώρες στη μηχανή. Λίγο τέντωμα τα πόδια κάθε μισή ωρίτσα και τα χιλιόμετρα βγαίνουν το ένα μετά το άλλο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπα,μωρε όχι ήταν ακριβώς γόνατα!Και η κίνηση για να είναι οκ ήταν να τα τεντώνω μπροστά!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλους!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
| kit χαμηλώματος μαρσπιέ συνεπιβάτη wunderlich | Πάνος | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 6 | 10-10-2010 20:44 |
| Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |