![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
szygo & jimm αγαπητοί συνοδοιπόροι, sorry αλλά είναι ΣΚ υποχρεώσεων (γιορτές και πανηγύρια).
Καλή βόλτα εις το επανειδείν..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή βόλτα φίλε !!! Χιλιόμετρα με το κουτάλι βλέπω Σωτηράκο !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ερθω και εγω αυριο τα λεμε το πρωι.Καλυνυχτα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε παίδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάστε παληκλαρια. Να κάνετε καλά και όμορφα χιλιόμετρα.
![]() Υ.Γ. Θα είμαι και εγώ στην ήδια περιοχή με "εξωσχολικούς" ... ε!! με "εξωφορουμιακούς" ήθελα να πώ. Θα είμαστε με ένα F 650GS(twin) και με Kaw. Versys πορτοκαλί. Θα έχω του νού μου. Πιθανό να διασταυρωθούμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλή βόλτα & σε σας Στέλιο...Μακάρι να ανταμώσουμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις επιστρέψαμε από την Κυριακάτικη βόλτα μας...
![]() Ο καιρός ιδανικός...ξεκινήσαμε με τους φίλους jimm & lalou - έβαλα & κανά 2 απουσίες λόγω της χθεσινής εορτής - και μέσω Π.Ε.Ο. προς Θήβα...ανηφορίσαμε προς Βίλλια...εν συνεχεία κατευθυνθήκαμε προς Ψάθα - Αλεποχώρι, μέσα από το βουνό σε μια φανταστική διαδρομή..- η θέα από ψηλά της παραλίας της Ψάθας.."όλα τα λεφτά"...μετά το Αλεποχώρι & το Σχοίνο, ανηφορίσαμε πάλι - πολύ ωραία & αυτή η διαδρομή - μέσα στο βουνό προς Περαχώρα...& Λουτράκι....(σ.σ. "δάσκαλε" όλο και μικρότερη χρήση της Εθνικής....) Μια στάση για ένα freddo & πορεία προς Κόρφο, ένα πανέμορφο, ήσυχο ψαροχώρι...1km περίπου μετά το Σοφικό, όπου απολαύσαμε ψαρομεζέδες....και καθώς ο κόσμος είναι μικρός & όπου και να είσαι συναντάς συμφουρίτες...έκανε την εμφάνισή του ο φίλος ntinopoulos, ενώ στην ίδια ταβέρνα γευμάτιζαν άλλα 2 μέλη του forum - aeriko & bonnville - με φίλο τους... Έτσι πέρασε όμορφα μια ακόμη Κυριακή...και αναμένουμε την επόμενη.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παίδες ... γρήγορα κ στην επόμενη ...
Σώτο, οι φωτό σου τέλειες ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Σωτήριε, νομίζω ότι είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις τα τρελά αγόρια στην επόμενη... Μείνε συντονισμένος...
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΟΥΤΡΑΚΙ | bocaros | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 0 | 31-03-2011 02:02 |
ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΨΥΛΟΡΕΙΤΗ | HERC | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 18 | 19-02-2011 07:04 |
ΒΟΛΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ | allen | Χρήσιμα | 2 | 20-02-2010 10:43 |
AΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ | allen | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 17-09-2009 21:14 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 20:14 |