![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Του έχω πει του φίλου εγώ από εχθές το πρωί αλλά ακόμα δεν έχω πάρει κάποια απάντηση....
|
|
|
|||
|
|||
|
και το bagster εχει δωθει παιδια.μονο το πισω φτερο πλεον
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως να σου πω ένα παράπονο ρε φίλε.Έβαλες την αγγελία στις 00:και κάτι το βράδυ,σε παίρνω τηλέφωνο 9 το πρωί την ίδια μέρα,σου στέλνω μήνυμα στο κινητό,π.μ στο φόρουμ και ποστάρω στο θέμα που έχεις βάλει και ΔΕΝ μπαίνεις καν στον κόπο να απαντήσεις σε κάτι απ'όλα αυτά
![]() Και βγαίνεις 2 μέρες μετά και λες ότι πουλήθηκε.... ![]() Δικαιωμά σου να το πουλήσεις όπου εσύ θέλεις αλλά δεν είναι σωστή αντιμετώπιση αυτή. ![]() Τουλάχιστον όταν το βάζεις αγγελία σε κοινή θέα πρέπει να κρατάς και τα προσχήματα.... Ή τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ...Καλή συνέχεια Μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
τελος παντων,για αλλους εχω αδικο...δεκτο. στο συγκεκριμενο θεμα ομως τελευταια στιγμη ενημερωθηκα οτι τα πραγματα θελει να μεινουν στην μηχανη. και να πω την αληθεια,εμενα με συμφερε να τα δωσω.στο κατω,κατω δεν εφαγα και λεφτα απο κανεναν... Last edited by taksidiotis; 26-05-2011 at 12:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν ειπαμε οτι εφαγες λεφτα απο κανενα αλλα και η τακτικη να ανεβαζεις αγγελιες χωρις αντικρυσμα δεν ειναι καθολου σωστη και οπως εχω αναφερει το εχεις ξανακανει επανειλημμενα και μαλιστα εμενα μου ειχες πει ενταξει για τις βαλιτσες και μετα δεν σηκωνες τα τηλεφωνα δεν απανταγες σε μηνυματα, μετα επικοινωνησες και μου ειπες οτι τις εδωσες σε φιλο.... πραγματα απαραδεκτα!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εδώ είναι μια αγγελία / ένα θέμα πώλησης . . σε καμία περίπτωση δεν κάνω το συνήγορο, αλλά πρέπει ο φίλος να ζητήσει και συγνώμη για να λήξει το θέμα? δεν τον γνωρίζω οπότε δεν τον σχολιάζω. . εγώ τουλάχιστο έτσι σκέφτομαι . . η κατηγορία αυτών που ενδιαφέρονται και μετά υποχωρούν ασχολίαστη . . |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| διαφορα πραγματακια για gs | kostasmats | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 14 | 07-08-2012 13:16 |
| ΠΩΛΗΣΗ διαφορα R1150GS | Ranger_fou | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 09-04-2011 15:47 |
| διαφορα προς πώληση | mathioudakis nikos hania | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 31 | 22-03-2011 15:40 |
| διαφορα απο 650 funduro | ntinos12 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 25-11-2010 23:20 |
| διαφορα αξεσουαρ για gs 1200 | thirio | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 11-02-2010 20:52 |