![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ένα μικρό παιδί να βάλεις να κάνει οικονομία θα τα καταφέρει καλύτερα από αυτούς
|
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα αρχίζουν τα όργανα
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει έστω και ένας νοήμων και ορθά σκεπτόμενος άνθρωπος που να αμφιβάλει ότι αυτή η ####κυβέρνηση του χαζογιώργη έχει αποτύχει παταγωδώς;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγώ (τον ίδιο μάλλον)
μάλιστα κατ' αυτόν όχι μόνο δεν έχει αποτύχει, αλλά μας πάει μαθηματικά προς το σώσιμο και είμαστε λίγο πολύ ηλίθιοι που δεν το βλέπουμε |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
βλεπω εχουμε γεμισει με πολλους ''νοημονες'' οικονομολογους συμφουρμιτες!!!!!
Αδικουνται ομως!!! Τοσο νοημονες και τοσο εξυπνοι που ειναι φορτωμενοι με πτυχια (πτυχια πρωιμης συνταξιοδοτησης στα 45 καποιοι), θα επρεπε αντι για μελη αυτου του φορουμ να ειναι τουλαχιστον Υφυπουργοι, αντε Γεν. Γραμματεις του Υπ.Οικονομικων!!!! Αλλα φαινεται οτι στην αιτηση που υποβαλανε ο Παπακωνσταντινου τους εβαλε να του γυαλισουν τα παπουτσια και τους κακοφανηκε!!! Αντε, στην επομενη αιτηση με τον Σαμαρα Πρωθυπουργο ισως να ειναι τυχεροτεροι!! Last edited by GeorgeP; 24-05-2011 at 21:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Βλέπω Γιώργη ότι είσαι εντός θέματος!
Σε ξαναρωτώ! Γιατί τα νέα μέτρα;! Γιατί πρέπει να ξεπουληθούν νερό, ρεύμα, τηλεπικοινωνίες; Γιατί ξανά αύξηση φόρων; Αυτά είναι δείγματα επιτυχίας της ως τώρα πολιτικής; |
|
|
|||
|
|||
|
προσεχε το ...ΕΣΡ του φορουμ
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάποιος είπε | billy70 | Διάφορα | 1 | 10-05-2011 13:58 |
| Τι GS μου λες τώρα... Αυτά είναι "μηχανές"! | gefil | Χιούμορ | 11 | 28-01-2011 20:21 |
| Τί είπε ο Καποδίστριας | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 6 | 14-11-2010 07:52 |
| Συγγνώμη, μέχρι τώρα ήμουν ο πατέρας σου, αλλά τώρα δεν είμαι... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 11 | 09-05-2010 04:03 |
| Τι μουσική ακούτε τώρα; | riko46 | Διάφορα | 15 | 09-01-2009 15:27 |