![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατι πατε μακρια ρε παιδια εμεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ δεν ειμαστε..............ΕΡΩΤΗΣΗ ?!?!?! ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΝΕ ΟΕ Ο ?!?!? Περαστικα και σε εμας!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δικοί τους δεν ήταν αυτοί που τους σκότωσαν;;;
![]() Δεν ήταν ομόθρησκοι;;; ή κατάλαβα λάθος... |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό ακριβώς σημαίνει " θρησκευτικός φανατισμός."
Δεν κάνει διακρίσεις δικός μου, δικός σου... Γενικά δεν κάνει καθόλου διακρίσεις! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδες δεν ηθελα να προσβάλω κανεναν. Απλα σκεφτομαι με το πολυ λιγο μυαλο που εχω....οτι ...σημασια εχει ο λογος που γινετε ή οτι γινετε και σε εμας για καποιο αλλο λογο (απο ζωα μεχρι αντρογινο)!?!?!!? Και παλι 10000000000000000συγνωμη για οποιον προσεβαλα ιδικα τους φιλους απο την μεγαλονησο. Παρακαλω αν υπάρξει το παρα μικρο προβλημα να διαγραφει το μυνημα δεν υπάρχει κανενα προβλημα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυσάρεστα πράγματα .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό λέω και εγώ...
Κάτι που για τα δεδομένα τα δικά μας και τις επιρροές από τον δικό μας πολιτισμό φαίνεται απολίτιστο, για κάποιους άλλους με τα δικά τους ήθη και έθιμα είναι εντελώς φυσιολογικό... Δεν υπάρχουν απολίτιστοι λαοί!!! Ακόμα και στα βάθη της Αφρικής ή του Αμαζονίου ζουν φυλές ξεχασμένες στον χρόνο, που έχουν τον δικό τους πολιτισμό!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι 2009 πληγές | KostasGS | Επικαιρότητα | 5 | 30-08-2009 17:35 |
| Οι Πόντιοι μετανάστες | NLS | Ανέκδοτα | 9 | 11-04-2009 19:49 |
| Οι Φίλοι........ | pepax66 | Χιούμορ | 14 | 13-03-2009 17:02 |
| Οι καλοί πελάτες... | Arkas | Χιούμορ | 8 | 28-01-2009 20:10 |
| Πέταξε κι εσύ ένα ζευγάρι παπούτσια | GS_maniac | Χιούμορ | 4 | 20-12-2008 14:06 |