![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν δεχτουμε οτι ο στρατος (συμπεριλαμβανομενου και του ναυτικου και ης αεροπορειας) ΔΕΝ πρεπει να ασκει πολιτικη δραση, τοτε ειναι σωστο εκ καιρο που η κυβερνηση ασκειτε απο καποαι "οργανωση" ποσο μαλλον στραιωτικη, να αυτομολουν κυβερνητες? και το λεω αυτο διοτι, αν αυτομολουσαν το 50% των κυβερνητων ποιος θα μας βοηθουσε σε μια κριση με τουρκια? αλλωστε αυτοι ολοι ορκιστηκαν για φυλαξη πατριδος, η οποια πατριδα ειναι ο λαος και οχι η εξουσια.... τελικα θελουμε η δεν θελουμε το στρατο θεματοφυλακα? διοτι αν δεν τον θελουμε τοτε ο κυριος στη φωτογραφια καλα κανει και καθετε προσοχη μπροστα στον χοντρο διοτι αλλιως την εκατσε τη βαρκα.... επειτα με το ιδιο σκεπτικο, και εγω που δεν δεχομαι το μνημονιο, θα μπορουσα να πω οτι δεν παω φανταρος, δεν δεχομαι το κρατος κτλ...αρα δεν πληρωνω εφορια.. τελος, για ποιο δοξασμενο ναυτικο και αεροπορεια και στρατο μιλατε ρε boys?? ειμαστε 1000 χρονια πισω.... σε ολα..... αλλωστε ανθρωπος που δεν εγλυψε ποτε δεν εγινε πανω απο ταγματαρχης..... ολοι μεσα στο γλυψιμο ειναι.... απλα ο τυπος στη φωτο καταλαβε οτι επρεπε να γλυψει αλλους... αυτους που θα ερχοντουσταν... και θα τον τιμουσαν..... υγ κατι που ξεχασα..... τωρα εινια χειροτερα.... αν δεν ειχες πρασινη καρτα τη δεκαετια του 80 ισουν λεπρος... αν δεν κρατουσες αυριανη ισουν για μεταταξη.... αν δεν ισουν με την καθε κυβερνηση απλα εφευγες σαν συντγματαρχης.... αυτα για το τη δεν φοβομαστε σημερα Last edited by ltsiorak; 27-05-2011 at 10:59. |
|
|
|||
|
|||
|
νομίζω ότι ανοίγεις νέους ορίζοντες στην κουβέντα... θα περιμένω το βραδάκι να διαβάσω την συνέχεια ![]() μαρκάρω το θέμα για να μην το χάνω
|
|
|
|||
|
|||
|
βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια και τα ιδια......
ηρωες της φουτσας...... πολιτικους που επι 30 χρονια ξεσκισανε και τωρα λενε οτι ο λαος τα εφαγες..... και ολα τα γνωστα...... αντε να παμε μπροστα ετσι... τελικα ο George P ισως να ειχε δικιο....... ενα νταβατζη θελουμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευτυχως προλαβα και το υπηρετησα.....
|
|
|
|||