![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το έχεις εκεί ή θα πέσεις? Γέρνεις λίγο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Πιάστηκε ο ####ς μου για κανένα τρίωρο εκεί πάνω!!!! Πλάκα είχε... τα παραλειπόμενα της δουλειάς... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ωραίος ο Γιάννης. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Το απόγευμα γυρνάω, φέρνω και παστουρμά!!!! Αν βολέψει τι λες για ούζο??!? |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι στο χωριό. Έδωσε ο θεός και έφυγα. Σάββατο θα έρθω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σάββατο μάλλον θα πεταχτώ κι εγώ στο χωριό, οπότε τα λέμε για Κυριακή!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, τα λέμε και στο τηλ.
|
|
|||
|
|||
![]() Μπα... βαρέθηκες το spam!?!?!??! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν σε λέει καντάρι |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΈΓΑΣ Έλληνας.... ΜΕΤΡΙΟΣ πολιτικός... Αλλα και δεν τον θέλουμε για τέτοιον (πολιτικό) και ΔΕΝ θέλει και ο ίδιος τον εαυτό του για τέτοιον... Άνθρωπος που αντιμετώπισε τον θάνατο ΠΟΛΛΈΣ φορές στο παρελθόν και δεν λύγισε ποτέ... Σε άλλο νήμα είχα προτείνει να σκύβουμε το κεφάλι σε τέτοιες προσωπικότητες και κάποιοι με λιδώρησαν λέγοντας ότι δεν ήταν καλός πολιτικός και διάφορες άλλες αοριστολογίες και τολμώ να πω και παπαρολογίες....
Εγώ κρατώ μόνο κάτι που εμένα με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ... Ένας άνθρωπος που ΔΕΝ έχει κανένα ΜΑ ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα οικονομικό ή και επιβίωσης στα ΠΕΡΑΣΜΈΝΑ 90 του να βγαίνει στα πεζοδρόμια και να μας καλεί σε ΕΝΓΡΥΓΟΡΣΗ.... Αυτό ΚΆΤΙ μου λέει ... την στιγμή δε που 800.000 ΆΝΕΡΓΟΙ κάθονται μακαρίως στον καναπέ τους απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους και βλέποντας MEGA... Η χώρα της ΦΑΙΔΡΑΣ πορτοκαλέας... Αιδώς Αργίοι ![]() ![]() ![]() Last edited by Xarleas; 03-06-2011 at 04:39. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τον πλήρωσε για να του "γκαστρώσει" την σύζυγό του αλλά ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 19 | 04-05-2011 14:09 |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 14:15 |
Έτσι ξεπούλησαν την Ελλάδα!!! | syan | Ελλάδα | 15 | 19-12-2010 12:36 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 19:12 |
Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να μην ξεχνάμε... | riko46 | Ελλάδα | 4 | 25-03-2009 14:02 |