![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη μερα.Ειμαι ο γιαννης και ειμαι καινουριος στο forum δεν εχω καθολου εμπηρια στο γραψιμο οποτε ζηταω κατανοηση σε τυχον λαθος.ενδιαφερομαι και εγω για τις βαλιτσες σε περιπτωση που δεν τα βρεις με τον φιλο Κωστα (sory Κωστα δεν θελω να σου κανω χαλαστρα) μονο μια διευκρινηση παρακαλω,βασεις εχω τις κλσικες της bmw νομιζω πως ειναι για τις βαλιτσες της vario κανουν για τις δικες σου?αν ναι τοτε εξακολουθω να ενδιαφερομαι αν οχι τοτε ευχαριστω πολυ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
jtnakos , οι βαλίτσες ταιριάζουν κανονικά , οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μίλησα με τον Κώστα και "κρατήθηκαν" για 10 μέρες, οπότε αν κάτι πάει στραβά , σε ενημερώνω αμέσως. Τα γράφω εδώ για να είμαστε όλοι γνώστες του τι γίνεται ! Κώστα σε ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα φιλε μου.
τελικα τισ πουλησες τις βασεις+τισ βαλιτσες. αν οχι με ενδιαφερουν. τηλ.6944765668 |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχουν ακομα?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με ενδιαφερει η αριστερη αν δεν εχουν πουληθει
|
|
|||
|
|||
![]()
συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, έχουν πωληθεί οι βαλίτσες, μόνο οι βάσεις έχουν μείνει !
|
|
|||
|
|||
![]()
χερετε μια εροτηση γιατι δεν εχω καταλαβει.οι βαλητσεσ πουληθηκαν?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
βαλίτσες vario πώληση |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζελατίνα ERGO BMW R 1200 GS 08- φιμέ | kornlaz | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 12-05-2011 03:17 |
Πωλούνται βαλίτσες μαμά BMW για GS και όχι μόνο . | adventure | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 11-11-2010 22:50 |
πλαινες βαλιτσες και βασεις vario για 1200 gs | gio | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 24-08-2010 00:57 |
βασεις για πλαινες βαλιτσες 1150gs πλαστικες | Lias | Ζήτηση | 0 | 20-05-2010 22:25 |
1150GS πλαινες βαλίτσες | vpentza | Ζήτηση | 1 | 29-12-2009 20:46 |