![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγορίνα μου χρόνια σου πολλά και ό,τι επιθυμείς,να'σαι γερός και δυνατός φιλαράκι μου!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο Χρόνια και Χιλιόμετρα Πολλά!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά φίλε Σταύρο..με υγεία & πολλές όμορφες στιγμές...& φυσικά αμέτρητα ασφαλή χιλιόμετρα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά και χαρούμενα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά Σταύρο!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυχρονος Σταυρο υγιης και παντα γελαστος..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια πολλά φιλαράκι ότι επιθυμείς...!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
χρόνια πολλά άρχοντα! υγείες και βόλτες!
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικά
όλα τα καλά παιδιά (βλέπετε "ημερολόγιο" αν και δεν με είχε μέσα προχτές 8/6) είμαστε διδυμάκια τυχαίο ? δεν νομίζω ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΟΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά φίλε.
Σου εύχομαι να πάθεις ότι ποθείς. !!!!! Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά μέσα στην εβδομάδα. Sent from my iPhone 4 using Tapatalk. Peterv |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον ALX ... (40) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 01-09-2010 16:13 |
Χρόνια πολλά στον Σταύρο (pirate) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 29 | 07-07-2010 09:41 |
Χρόνια πολλά στον Ζαχαρία................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 21-02-2010 16:51 |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 11:48 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 04-01-2010 23:35 |