Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stelth1
1 δηλαδη κανω την ρυθμιση στο ρελαντι σβηνω τον κινητηρα,ξαναβαζω εμπρος κ ρυθμιζω στις 4000 prm?Ρωταω παιδια γιατι 2 με το που ζεσταθει λιγο παραπανω ο κινητηρας οταν ξεκιναω με 1η νομιζω οτι εχει λιγους κραδασμους κ νομιζω οτι φταιει ο συνχρονισμος.
|
1. Τον κινητηρα δεν χρειαζεται να τον σβησεις, παρα μονο οταν εχεις τελειωσει την ρυθμιση

.
Η ρυθμιση των κυλινδρων γινεται παντα με ζεστη την μηχανη και οχι κρυα

.
2. Οταν ειναι καλοκαιρι και ζεστος ο καιρος και εισαι πχ σε κινηση, παιζει κατα την εκκινηση με 1η να αισθανεσαι καποιους "κραδασμους", μολις ομως κανεις γυρω στα 5 μετρα εν κινηση... τελος. Ειναι αεροψυκτος βλεπεις

!!!
Αν στο κανει και το χειμωνα τοτε... λιγο παραπανω γκαζι κατα την εκκινηση

!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas
1 φιλε απο οσο εχω καταλαβει-γιατι κ εγω της κανω μονος αυτη τη ρυθμιση-στο ρελαντι στα 1200 δεν κανεις τιποτα,ειναι `αυτορυθμιζομενο`για ρελαντι,ρυθμιζεις οταν αρχισουν κ ανοιγουν οι πεταλουδες(1800-2000...),επισης εγω το παω κ μια 2 μεχρι τις 4000 κ ρυθμιζω εκει παλι,γιατι εκει περιπου δουλευει ως συνηθως καθημερινα.Ελπιζω να βοηθησα καπως..
|
1. Φιλε μην μπερδευεσαι με τις "στροφες" του ρελαντι. Αυτες ναι, τις ρυθμιζει ο εγκεφαλος, δεν ρυθμιζει ομως και τις ντιζες του γκαζιου (γιατι περι αυτου ο λογος). Αυτες ρυθμιζονται μονο... μηχανικα με τα χερακια μας

. Τουλαχιστον εχουν μεινει ακομα, καποια στις μηχανες μας πραγματα, που να μπορουμε να βαζουμε χερι

!!!
2. Σαν κριτηριο ειναι σωστο, γιατι και εγω με βαση το οτι σε αυτες τις στροφες την δουλευω, επελεξα τις 4.000 στροφες

.
Η αληθεια ομως ειναι οτι,
μπορεις να επιλεξεις οποιον αριθμο στροφων θελεις, ειτε ειναι πχ 1.500 ή 4.000 ή 5.500 ή 7.500 κτλ