![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
. Φίλε Αντώνη, Πολύχρονος !!! ![]() Να έχεις υγεία κ να κάνεις πολλά - πολλά ασφαλή χιλιόμετρα ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε χρονια καλά με υγεία,αισιοδοξία,χαμογελο και πολλα πολλα ομορφα ταξειδια..
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονος Αντώνη μας, με πολλά χιλιόμετρα στο ενεργητικό σου, πάντα πλαισιωμένος από καλούς φίλους και ανθρώπους που σε αγαπούν και τους αγαπάς! . |
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια Πολλά Αντώνη γεμάτα υγεία με πολλά και όρθια χιλιόμετρα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυχρονος με υγεια ,παντα χαμογελαστος,με πολλα και ομορφα χιλιομετρα να γραφεις στα κοντερ του μυαλου και της μηχανης σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυχρονος Αντωνη..
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντώνη φίλε μου, τρελό αγόρι
, χρόνια πολλά και καλά, πάντα ευτυχισμένος και χαρούμενος, να σου φέρνει πάντα η ζωή όλα όσα επιθυμείς. Καλά ταξίδια
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντωνάκη μου. πολύχρονος φιλαράκι, να σου συμβαίνουν τα καλύτερα και τα ωραιότερα.
Να έχεις πάντα ότι επιθυμείς, μόνο πραγματικούς φίλους δίπλα σου και όσους σε αγαπάνε και αγαπάς. Πάντα με υγεία, πολύ τύχη και ευτυχισμένα χαμόγελα. ΥΓ: λάστιχα, άλλαξες? ΥΓ άλλο: αν θέλεισ ν' αλλάξεις, ή να τροποποιήσεις κάποια από τις ευχές, έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, σε χρονικό διάστημα 7 ημερών. . . χρήματά δεν επιστρέφονται ΥΓ αλλο: πάω στοίχημα. πως ο Νάπο, θα σου ευχηθεί συντομα με αξιόπιστο
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρόνια πολλα Θεολόγε (commander) | commander2 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 54 | 09-05-2011 23:00 |
| Χρόνια πολλα Πασχαλη (paschalis) | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 03-04-2011 21:14 |
| Χρόνια πολλα στη μπουμπού μου!!! | Wicked_GS | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 28-02-2011 15:11 |
| χρονια πολλα.... | Ακιs | Αστεία Video | 9 | 27-12-2010 10:38 |
| Χρόνια πολλα στη Δόμνα!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 30-12-2009 13:15 |