![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε να ξέρεις ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μας έχουν περάσει κάτι παρόμοιο.Άλλοι λιγότερο,άλλοι περισσότερο σοβαρά.
Θα δεις με το που περάσει λίγο ο καιρός και ξεπεράσεις λίγο το σοκ και το φόβο όλα θα είναι μια χαρά. Το βασικότερο είναι ότι είσαι όρθιος και δεν είχες σοβαρό τραυματισμό. Η μηχανή,που από τα γραφόμενα σου καταλάβαίνω ότι σε έχει πειράξει πάρα πολύ,θα γίνει καινούργια. Η ασφαλιστική θα σου καλύψει τα περισσότερα-αν όχι όλα-και η κουκλάρα σου θα γίνει καλύτερη από πριν. Σφίχτηκα να σου πω την αλήθεια 1ον γιατί η μπέμπα μου είναι το ίδιο χρώμα και 2ον γιατί πριν 2+ χρόνια ήμουν εγώ στη θέση σου,με GSXR-1000 και η νεαρά κυρία πέρασε ΣΤΟΠ σε στενάκι στο Π.Φάληρο,με ξάπλωσε και η μηχανή ολική καταστροφή.Εγώ την έβγαλα με μελανιές και γρατζουνιές... Περαστικά σου και πάλι και μην ανησυχείς για τίποτα.Ο χρόνος είναι για όλα ο καλύτερος γιατρός ![]() Ευχαριστήσου το παπί,κάνε τις δουλίτσες σου και σκέψου τι θα βάλεις πάνω στην μπέμπα από αξεσουάρ για μετά ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά φίλος.,.,.,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικα φιλε και μακρια απο τετοιες γκαντεμιες!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά.
Φρόντισε το θέμα με τις δηλώσεις και τα δικαστήρια να το καλύψεις από όλες τις πάντες γιατί αλλιώς θα γυρίσει μπούμπερανγκ. Αυτό που πέρασες το πέρασα δυο φορές. Τη μια με παππού (απατεώνα όπως αποδείχτηκε) και την άλλη με περιπολικό (εκεί δικαιώθηκα αλλά ποτέ δεν πήγα να πάρω τα λεφτά γιατί έχασα το φάκελο και αυτά παραγράφονται). ΚΑΙ τις δυο, άναψα ένα κεράκι κανονικό πρώτα σε όποιον με πρόσεχε από εκεί πάνω και μετά ένα virtual στον Όσιο Boxer που με έκανε και έχω πόδι και τις δυο φορές. Οι ζημιές της μηχανής και τις δυο φορές ήταν το 1/10 των ζημιών των αυτοκινήτων. Μάλιστα κυκλοφορώ χωρίς να έχω φτιάξει τις μισές (δεν χρειάστηκε) και αν δεν το πω σε κάποιον δεν θα το καταλάβει (άλλοι με μια χωματάδα κάνουν περισσότερα). Μετά ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ (ξέρουμε τι λέω)... Περαστικά και πάλι. Τελικά η μηχανή τι έχει γιατί δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Last edited by NLS; 22-06-2011 at 12:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Ας είναι το τελευταίο Πάνο!
Φτηνά τη γλύτωσες... |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακι σιδερενιος και ορθιος παντα... Αστα παλιοσιδερα αυτα φτιαχνονται!
Εσυ να εισαι καλα!! |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε μου
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ο χρόνος θα τα διορθώσει ΟΛΑ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
περαστικα κ παντα ορθιος...
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά φιλαράκι,μην ανησυχείς τα σίδερα γίνονται ....
|
|
|
|||
|
|||
|
περαστικά να είναι......
αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για την προτίμησή σου σε κινητήρα boxer, σου λέω ότι είμαι και εγώ ένας από αυτούς που ο αριστερός κύλινδρος και το κάγκελο με γλύτωσε από χτύπημα στο πόδι....Δεν μπορεί να πει το ίδιο και ο παππούς που του ρήμαξα κυριολεκτικά τη δεξιά πόρτα.... ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ..Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, Δολομιτικο μοτο-clipακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 29-06-2011 13:21 |
| Να!...γιατι Boxer!!!! | ΙoannisPanagiotidis | Χιούμορ | 15 | 16-05-2011 16:04 |
| ...Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, μοτο-clipακι στα περιξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 50 | 01-05-2011 23:04 |
| Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 10:49 |
| Να γιατι ΟΧΙ BOXER!!!!! | jarhead | Διάφορα | 25 | 13-06-2010 22:05 |