![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΙ φουσκες τελειωσαν απο χθες οποτε μην τηλεφωνειτε αλλο, λογω της μεγαλης ζητησης θα προσπαθησω να ξαναβρω οποτε και θα ξαναποσταρω εδω μεινετε συντονισμενοι, πιθανων και μες την επομενη εβδομαδα αλλα καλο ειναι να παρουν πρωτοι αυτοι που εχουν ηδη προβλημα μπας και γλιτωσουν την αρθρωση και αμεσως μετα οσοι τις θελουν για καβαντζα περισσοτερα στο τηλ απο βδομαδα
|
|
|||
|
|||
![]()
μετα απο κυνηγι βρηκα και αλλα 11 κομματια στειλτε sms με ονομα διευθυνση και ποσα θελετε θα σας τα στειλω με κουριερ ή με ταχυδρομειο αναλογα
παρακαλω οχι μυνηματα στις 1 2 το πρωι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις SMS
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα το πρωι παρεληφθησαν! Ευχαριστουμε!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φουσκες τελος φευγω διακοπες επιστερφω και θα κοιταξω να βρω και για τους υπολοιπους που μου ζητησαν οποτε μην τηλεφωνειτε και μεινετε συντονισμενοι σε 2-3 εβδομαδες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΙΣ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! |
|
|||
|
|||
![]()
βρηκα αλλες 10 στειλτε ΣΜΣ οσοι πιστοι και να ξαναπω... ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια τεταρτη θα εχω και τις υπολοιπες που μου εχετε ζητησει θα σας απαντησω στον καθενα με ΣΜΣ
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BALL JOINT S.O.S. | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 605 | 03-12-2013 20:43 |
Αλλαγή φούσκας Ball Joint σε 30 min | ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ | Τεχνικά θέματα - DIY | 49 | 22-11-2013 23:36 |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 11:42 |