![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και ΟΛΟΙ οι ελληνες βεβαιως-βεβαιως..........
|
|
|||
|
|||
![]() Θλιβερή εικόνα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Respect....
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα μάτια του τσολία:
Είναι η Ελλάδα που βουρκώνει. Είναι οι πρόγονοι μας Έλληνες αγωνιστές, που βλέπουν από ψηλά τη πατρίδα τους σήμερα . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Θεε μου,τι μελο ειναι αυτο. μακαρι εκεινοι οι προγονοι,εκεινοι οι μαχητες να μπορουσαν αυτη την στιγμη να ειναι εδω,ουτε κλαμματα,ουτε και ερωτησεις του στυλ γιατι θα εκαναν...θα ορμουσαν στον πολιτικο οχλο και θα τα εκαναν λιμπα... Αυτη η Ελλαδα που περασε τοσες μαχες,τοσους πολεμους,να ειναι ξεπουλημενη απο το προσωπο ενος και μονο ανθρωπου,ενος σοσιαλιστη λεγομενου.και μετα μιλαμε για Χιτλερ και για Χουντα. ολοι οι παραπανω ειναι ενσαρκωμενοι σε ενα και μονο προσωπο.το προσωπο της καταστροφης. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, χριστιανοδημοκράτες, φιλελεύθεροι κλπ, το ίδιο αφεντικό έχουν και όλοι τις ίδιες εντολές εκτελούν, μην γελιέστε... Όσο αφορά το δάκρυ του τσολιά, η όλη εικόνα είναι περισσότερο συμβολική... αλλά δεν παύει να καταδεικνύει την κατάντια της σύγχρονης Ελλάδας στο πρόσωπο ενός παλλικαριού! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην χαρακτηριστώ και εγώ σαν προβοκάτορας, να γράψω ότι η παραπάνω φωτογραφία είναι από αρκετά παλιότερα επεισόδια, εγώ την είδα σήμερα για πρώτη φορά αναρτημένη σε site ενημέρωσης.
Πάντως η κατάσταση στο κέντρο είναι δραματική, ούτε στην Ομόνοια μπορείς να σταθείς από το χημικό. Κυκλοφορούν μόνο πρεζόνια, πουτ@νες, και μεταναστάτες που πουλάνε γυαλάκια κολύμβησης... ![]() Δεν ξέρω για την οικονομία αλλά σαν κοινωνία έχουμε σίγουρα χρεωκοπήσει.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αστα να πάνε αυτό παρατηρώ και γω ! Αυτό τελικά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα γιατι φτωχός ζεις..εντάξει!! Φτωχός και εξαθλιωμένος και εκφυλισμένος όμως ειναι το δραματικό ! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταξίδι στην χώρα του μπιντέ και του περφιούμ | nikos-x | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 24 | 08-12-2010 21:01 |
Η επιστολή του Π. Κατσιμίχα στο 7 για τις δηλώσεις του Μ. Χατζηγιάννη | HAWK_46 | Επικαιρότητα | 10 | 01-06-2010 16:41 |
To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 06:38 |
Συνάντηση του ψηλότερου & του κοντύτερου άνδρα του κόσμου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 5 | 18-01-2010 10:19 |
Τo σεξουαλικό σχόλιο στο blog του κόστισε τη δουλειά του | Alext | Κόσμος | 6 | 23-11-2009 18:53 |