![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οχι Μακη ειμαι με το αυτοκινητο λογο των παιδιων. Περιμενω τηλ και οδηγιες ![]() ![]() Last edited by SenseiG; 04-07-2011 at 08:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Κανεις αλλος απο Κερκυρα?
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
γιατί μπορεί να τα δει κάποιος τελευταία στιγμή κ να έρθει ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παραθέτω κ ένα pm που έλαβα ...
![]() Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ εδώ είμαι. Και φυσικά θα έρθω όπου πάτε. Δώστε λεπτομέρεις της συνάντησης. Προτείνω Ακταιον. Μπροστά από την πλατεία με θέα θάλασσα και παλαιό φρούριο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και γω για Γαρίτσα λέω ειναι δροσερό και ήσυχο μέρος !
Βέβαια και το ακταίον είναι καλή επιλογή αλλά θα προτιμούσα στο Αλσος της Γαρίτσας! Επίσης βρίσκεις και ευκολα πάρκινγκ ! |
|
|||
|
|||
![]()
Οτι προτιμάτε! Για τι ώρα λέμε; Όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά για μένα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μες τις 8? Δεν ξέρω ! Να δούμε και τι ώρα λένε οι υπόλοιποι !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελα το νησι να μαζευεται
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλως ναρθηται,επισης ωραιο μερος ειναι και απο την κατω μερια απο το ΚΑΝΟΝΙ με θεα το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ,και επιπλεον αφθονος και ασφαλεις χωρος για της μηχανες.Παρακαλω ειδοπιεισεμαι για την ωρα συναντιση,διοτι εργαζομαι σε ξενοδοχειο.Ευχαριστω |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Καφες της Τεταρτης 29.06.2011 στο Πορτο Λεονε...Στον Πειραια! | giamil | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 85 | 02-07-2011 09:24 |
Καφες στον Βολο. 07-04-2011 | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-04-2011 14:15 |
Καφες αυτη την τεταρτη 23/3/2011 | commander | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 65 | 29-03-2011 17:35 |
Ρακι στο Ηρακλειο Τεταρτη 2\3\2011 | HECTOR | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 03-03-2011 20:36 |
Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Τεταρτη 2-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 233 | 03-03-2011 03:14 |