![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Bασιλάκη μου, τα γυρεύει και εσένα ο πωπουδάκος σου..!!!
![]() Πας και αναρτείς τέτοιο θέμα σε ένα φορουμ, που οι "αλλόθρησκοι" (μη μποξεράκηδες & μη προπελάκηδες) καραδοκούν..!!! Θα βγει σε λίγο ο Νικ-x, και θα αναπτύσει θεωρίες ..!!! Μείνε συντονισμένος... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
περιμένω εναγωνίως ARGI....
να δω τί θα σκαρφιστούν να πουν πάλι...... ελπίζω το Φουκοζίμα να τους ξελαμπίκαρε το μυαλό και να βλέπουν και να σκέφτονται ορθά...... |
|
|||
|
|||
![]()
Τοτε σε αυτην την περιπτωση Βασιλη... δεν εχεις μηχανη απλα δεν το εχεις καταλαβει
![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν βλεπω ομως πουθενα τον... αθλο της μηχανης, ειδικα με αυτα τα χλμ και με αυτην την "περιποιηση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι περιμενεις να σχολιασουν οι "αλλοι" ![]() Δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι το αξιεπαινο προς σχολιασμο, απο πλευρας μηχανης ![]() Αντιθετος πιστευω οτι τους δινεις "βημα" προς... χλευασμο ![]() Σαν να εχω πχ Varadero και να γραψω στο αντιστοιχο φορουμ οτι η μηχανη μου, ενος χρονου, εχει κανει μεχρι τωρα πχ 17.000χλμ και δεν εχει κανει κιχ ![]() ![]() Τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γείτονα, παραλογίζεσαι.....
δεν περιμένω τη γνώμη κανενός να μου αποδείξει ότι έχω αξιόπιστη μοτοσυκλέτα.... κατά καιρούς όμως, πάντα είχαμε ένα καλοπροαίρετο λεκτικό παιχνίδι με φίλους συνοδοιπόρους για την αξιοπιστία των Γερμανικών vs Γιαπωνέζικων κτλ κτλ.... ήταν πάντα απολαυστική η κουβέντα ανάμεσα σε "αλλόθρησκους" όπου οι απαντήσεις πνιγόντουσαν στη μπύρα και τα μεζεδάκια.... μη τρελένεσαι......ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του.... βαρέθηκα να διαβάζω μίζερα πράγματα και έδωσα βήμα να το ρίξουμε λίγο στη πλάκα και τον αυτοσχεδιασμό...αλλά φαίνεται η κρίση σκοτώνει και το χιούμορ και τα clicks.... |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο με το μαααααατι!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλάκο... κούκλα!!! Πάντα όρθιος και πολλά πολλά απολαυστικά χλμ.
Εγώ την έχω 8 μήνες... με 19.500km και επίσης δεν έχει κάνει τσικ... ![]() ![]() Ας τους αλλόθρησκους να πορεύονται.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Βήμα...Σωτήριον έτος 2013 | tsompanis | Ανέκδοτα | 17 | 22-12-2010 16:17 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 !!! | syan | Χιούμορ | 11 | 19-10-2010 17:01 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 | MARK | Χιούμορ | 12 | 22-11-2009 20:32 |
Επιστολή γραμμένη το έτος 2040 | Alext | Περιβάλλον | 7 | 06-09-2009 22:35 |
Βλαβερές οι υποσχέσεις για το νέο έτος | riko46 | Υγεία | 3 | 03-01-2009 17:11 |