GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 05-07-2011, 01:12
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: καλιτερα σβιστα ολλα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
ΔΕΝ συμφώνησα ποτέ με τις απόψεις του "γιαγιά αρκούδα", ούτε και μου άρεσε ο τρόπος που τα έγραφε... και το έχω γράψει κιόλας.
ΟΜΩΣ, δεν μου αρέσουν και πολλών άλλων και επίσης δεν αρέσουν και οι δικές μου σε κάποιους άλλους.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ... "τσομπάνη" καλύτερα να γυρίσεις στα γίδια σου και να μην γίνεσαι νταβάς στα δικά μας @ρχίδια.

αν χαρακτηρισεις και εσύ δημόσια φίλους συμφορουμίτες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά σε αυτήν την διαδικτυακή παρέα " σκατόμπατσους του κερατά" την ίδια μοίρα θα έχεις...
θα τους προστατευσω οπως το ίδιο θα έκανα χαλαρά και για σένα

αν έχεις πρόβλημα με αυτό,τα παράπονα σου στους διαχειριστές του φόρουμ που έχουν και την νομική ευθήνη ..

Last edited by tsompanis; 05-07-2011 at 02:07.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 01:51
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
αν χαρακτηρισεις και εσύ δημόσια φίλους συμφορουμίτες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά σε αυτήν την διαδικτυακή παρέα " σκατόμπατσους του κερατά" την ίδια μοίρα θα έχεις...
θα τους προστατευσω οπως το ίδιο θα έκανα χαλαρά και για σένα

αν έχεις πρόβλημα με αυτό,τα παράπονα σου στους διαχειριστές του φόρουμ που έχουν και την νομική ευθήνη .. και αν αυτοί σου δώσουν το ελεύθερο να μπινελικιάζεις με χωρατιές τους συνομιλητές σου και να ρίχνεις το επίπεδο στα υπόγεια,τότε στα @ρχίδια μου και μένα...γκέγκε?
[/quote]

+1200

Απ'ότι παρατηρώ στο φόρουμ σπάνια βλέπω τέτοιες χυδαίες επιθέσεις.
Διαφωνίες υπάρχουν και καλά κάνουν και υπάρχουν.
Αλλά αυτό το "γύρνα στα γίδια σου " τι είναι εξυπνάδα?
Όταν υποβίβάζεις κατ'αυτό τον τρόπο το συνομιλητή σου καλώς να πέφτει το κλειδί.
Άλλιώς κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις πολλά φόρουμ που η λέξη ######α είναι η πιο light, και με προσωπικές επιθέσεις ακόμα και για τις μανάδες μας.
Ευτυχώς σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχουν τέτοια και κατά την άποψή μου καλά θα ήταν να μην υπάρξουν ποτέ. Για να χαίρονται όλοι τις συζητήσεις ακόμη και τα μικρά παιδιά των γονέων συμφορουμιτών χωρίς να πρέπει να τους εξηγήσουμε τι σημαίνει ""νταβάς στ' @ρχίδια".

Last edited by adventure; 05-07-2011 at 06:52.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 02:06
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Ο Κώστας δεν έχει σε καμία περίπτωση δείξει ότι είναι άτομο που θα κλείδωνε θέμα χωρίς λόγο και αιτία...τον έχω συναντήσει κάμποσες φορές και ειλικρινά είναι γ@μώ τ'ατομα !!

Γιώργο (γιαγιά αρκούδα)... χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου... θέλω να σου πω φιλικά ότι με τα θέματα που ανεβάζεις και με τον τρόπο που γράφεις, γίνεσαι πολύ μα πολύ προκλητικός, οδηγώντας πολλούς από εμάς στο συμπερασμα ότι αποσκοπείς κάπου, ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει !!

Αυτό το σκ@τομπ@τσοι του κερατά... με ενόχλησε υπερβολικά... για να είμαι ειλικρινής με έκανε έξω φρενών... και πραγματικά απορούσα πως οι admins το επέτρεψαν... εάν ήμουν mod. θα το είχα "κόψει" απευθείας γιατί μέσα στο forum υπάρχουν εξαίρετα παιδιά αστυνομικοί που πραγματικά έρχονται σε πολύ δυσμενή θέση διαβάζοντάς σε...

Με έχεις προβληματίσει έντονα πλέον...
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 08:35
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Έχασε η Βενετιά βελόνι.....

Όποιος δεν μπορεί να αυτολογοκριθεί με βάση τα πλαίσια που η συμμετοχή όλων μας εδώ μέσα καθορίζει ας πάει στην ευχή στου Θεού.

Το Gsforum ούτε Indymedia είναι για την συγκεκριμένη περίπτωση, ούτε Χρυσή Αυγή σε άλλες.

Η ευγένεια, πρέπει να είναι το βασικό εργαλείο που θα φιλτράρει αυτά που γράφουμε.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 09:17
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχασε η Βενετιά βελόνι.....

Όποιος δεν μπορεί να αυτολογοκριθεί με βάση τα πλαίσια που η συμμετοχή όλων μας εδώ μέσα καθορίζει ας πάει στην ευχή στου Θεού.

Το Gsforum ούτε Indymedia είναι για την συγκεκριμένη περίπτωση, ούτε Χρυσή Αυγή σε άλλες.

Η ευγένεια, πρέπει να είναι το βασικό εργαλείο που θα φιλτράρει αυτά που γράφουμε.

Kι όσοι από εμάς δεν την έχουν, άς παρασυρθούμε από αυτούς που την έχουν! Και πιστεύω ότι το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό την έχει!

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 10:33
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ... "τσομπάνη" καλύτερα να γυρίσεις στα γίδια σου και να μην γίνεσαι νταβάς στα δικά μας @ρχίδια.
οι εκφράσεις σου είναι απαράδεκτες και προσβλητικές.
όσο και να ανακατεύομαι με μερικούς από εδώ μέσα, τέτοιες εκφράσεις δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ και απορώ με το θράσος σου να μας κοινοποιήσειςτον πολιτισμό σου σε ένα φόρουμ που ασχολείται κατά 90% με μοτοσυκλέτες
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ "γιάννη" , μάλλον έχεις το ίδιο μυαλό με του tsompanis τα γίδια οπότε καλό είναι να είσαι πιό προσεκτικός και προτείνω πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να γράφεις...για την οικονομία του χρόνου μας, και για την οικονομία σε άχρηστα kbs μνήμης στον server...
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 10:45
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως τα θέματα του γιαγιά κάθε φορά δημιουργούν τόσο έκρυθμες καταστάσεις.
Πώς ξαφνικά από ομαδικό γίνεται προσωπικό, πώς από εκεί που στην αρχή κάποιοι έχουν θέμα με το θέμα του γιαγιά, ξαφνικά εξαφανίζεται και σκοτώνονται άλλοι για κάτι άλλο.
Πώς βγαίνει αλώβητος;
Πώς παρασύρονται τόσοι άνθρωποι κάθε φορά;
Τι ταλέντο είναι αυτό τι διαχείριση
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 10:58
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως τα θέματα του γιαγιά κάθε φορά δημιουργούν τόσο έκρυθμες καταστάσεις.
Πώς ξαφνικά από ομαδικό γίνεται προσωπικό, πώς από εκεί που στην αρχή κάποιοι έχουν θέμα με το θέμα του γιαγιά, ξαφνικά εξαφανίζεται και σκοτώνονται άλλοι για κάτι άλλο.
Πώς βγαίνει αλώβητος;
Πώς παρασύρονται τόσοι άνθρωποι κάθε φορά;
Τι ταλέντο είναι αυτό τι διαχείριση
Ο νοών νοείτω Σοφάκι...
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 11:03
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Απόσπασμα:
Αγαπητέ Γιάννη,

Οι άνωθεν εκφράσεις σου και χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς εναντίον του Κώστα (tsopani), είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και μη αποδεκτές στην όμορφη κοινότητα μας, η οποία προσβεύει την ομαδικότητα και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των μελών της..
Eχεις φίλε μου, το κάθε δικαίωμα να συμφωνείς ή να διαφωνείς με τα γραφόμενα του κάθε μέλους, αλλά ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα να προσβάλεις τη προσωπικότητα κάποιου μέλους..!!!

Δεν γνωρίζω εάν τον γνωρίζεις προσωπικά το Κώστα, αλλά σαφέστατα οι χαρακτηρισμοί σου είναι άκρως απορριπτέοι και αβάσιμοι, ιδιαίτερα για τον Κώστα που έχει προσφέρει τα μέγιστα σε αυτό το FORUM...!!!!

Γι' αυτό Γιάννη, νομίζω θα ήταν πιο σωστό, να ανακαλέσεις την φράση σου και να δείχνεις τον ανάλογο σεβασμό όπως σου δείχνουν όλα τα υπόλοιπα μέλη ...

Την καλημέρα μου,
Αργύρης (Argi)
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 11:25
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Εγώ ένα θα πώ για το συγκεκριμένο θέμα και το τελειώνω εδώ.Είμαστε μια μοτοσυκλετική το τονίζω Μοτοσυκλετική παρέα που σε αυτήν την σελίδα
που βρισκόμαστε ο καθένας εκφράζει ελεύθερα και δημοκρατικά τα πιστεύω του...Ωστόσο είμαστε 5.000άτομα και είναι φυσιολογικό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και λογομαχίες.Σίγουρα δεν συμφωνούμε όλοι με τα γραφόμενα του καθενός εδω μέσα,αλλά επειδή θεωρώ ότι οι περισσότεροι εδω μέσα είναι εξαιρετικά παιδιά(ανεξαρτήτως επαγγέλματος)και όπως δεν μου αρέσει να προσβάλλομαι
Έτσι δεν μου αρέσει και να προσβάλλω τον άλλο.Καλό θα ήταν για να κρατήσουμε το επίπεδο
που είμαστε και να μην χρησιμοποιούμε εκφράσεις που δεν μας αρμόζουν.Το καλύτερο θα ήταν να εκφράζουμε την άποψη μας ελεύθερα χωρίς να θίγουμε και να θιγόμαστε........Συγγνώμη αν σας κούρασα γιατί ξέρω ότι κάποιοι ακόμα και τώρα δεν θα συμφωνήσουν μαζί μου......
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης