![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλό ταξίδι στους αδικοχαμένους. ![]() Μιχάλη, εσύ που είσαι δίπλα, αν χρειάζεται καμμιά βοήθεια πες μου σε παρακαλώ. Οι αριθμοί που λες, δεν ισχύουν.... δυστυχώς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες αυτών που έχασαν τις ζωές τους και σε όλους τους Κύπριους.
Έχω δει μπροστά μου να ακρωτηριάζεται άνθρωπος από έκρηξη και 25 χρόνια τώρα δεν το έχω βγάλει απ' το μυαλό μου... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για ευθηνες ? πως της αναλαβανη καπιος? τη θα πουνε τα λαμογια στης μαναδες τον δεκαοκταχρονο που τους εδοσα τα πεδιατους στη πατριδα να φυλανε σκοπιες κε τους τα στηλανε σε ενα κυβωτιο διοτι σε κυβωτιο θα τους βαλου αφου κοματιασμενοι ειναι οι περησοτεροι ασε που μηλου για αγνοουμενους ενα πυροσβεστηκο οχημα τον 25 τονο ηταν πεταμενο 30 μετρα εονια οι μνημη τον πεδιον μπορη να μηλω σκληρα ομως αμα τα δυται απο κοντα θα καταλαβεται ενας κονσαλτας που ημου σημερα μαζη του τον εβλεπα που τρεχανε τα ματια του κε γυρνουσα απο την αλλη για να μην με βλεπη που τον εβλεπα κε εκλεγαι |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το χωρά ανθρώπου νους.....
Τα συλλυπητήριά μου σε όλους τους Κύπριους κι ιδιαίτερα στις οικογένειες των νεκρών. Κι από ότι ακούω, μέσα στην τραγωδία "ευτυχώς" που η έκρηξη έγινε νωρίς διότι το μακελειό θα ήταν πολύ χειρότερο.... |
|
||||
|
||||
![]()
12 νεκρούς κ 62 τραυματίες, είπε η τηλεόραση - μέχρι στιγμής ...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες αυτών των ανθρώπων . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κρίμα για τους αδικοχαμένους...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μεγάλο το κακό
μεγάλη ατυχια μεγάλη βλακεία.. ![]() ![]() ![]() ευχαριστούμε Μιχάλη για την άμεση πληροφόρηση |
|
|||
|
|||
![]()
Μολις εχει ανακοινωθεί ο θάνατος του κρίσιμα τραυματία. Ετσι, τώρα οι νεκροί ανέρχονται στους 13.
Ανέβηκαν και αυτοί στο πάνθεον των ηρώων. Αιωνία τους η μνήμη. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έμμεση αναγνώριση της Κύπρου από την Τουρκία ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 23-03-2010 09:03 |
Σπασμένη βίδα στην βάση της βαλίτσας | Mike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 27-02-2010 12:24 |
Τραγωδία με 109 νεκρούς σε νυχτερινό κέντρο της Ρωσίας!! | riko46 | Κόσμος | 4 | 06-12-2009 14:02 |
Συντριβή αεροσκάφους με νεκρούς | syan | Διάφορα | 6 | 20-03-2009 15:12 |
Μακελειό στη Γερμανία με 15 νεκρούς........... | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 13-03-2009 01:10 |