![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ παντός λέω ότι έχει καράβι για Πάτμο μέσο Κρήτης φιλαράκια μας λείψατε άντε καλά να περάσετε λαϊκού θα παει θα βρεθουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Αργύρη να περάσετε καλα με την οικογένεια σου στο πανέμορφο νησί σου.Καρδίτσα-Πατμος. ( ξέρεις να τα μονταρης φιλε)
|
|
|||
|
|||
![]() Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας... Να είστε όλοι καλά και καλό καλοκαίρι να έχουμε... ![]() ![]() ![]() Ευτύχη, το ταξίδι στην Κρήτη, (όταν πραγματοποιηθεί) δεν θα γίνει μέσω Πάτμου,
αλλά απευθείας και πολλές ημέρες.. Θέλω να γίνει μία επανάληψη σε ενταντική μορφή, αυτά που κάνατε πρόσφατα...!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υou are ![]() my friend... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε Αργυράκο
και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|||
|
|||
![]() Πας να αγιάσεις φιλαράκι μας???
![]() ![]() Εκει ξερεις νηστεία και κατάνυξη και όχι κατάνυξη με τα κοψιδιών και συναφών εδεσμάτων ετσι!!!!! ![]() ![]() Αντε με το καλο καλα να περασετε !!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε Αργύρη
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
Είμαι κοπλέ... Του χρόνου πάλι.... Στην Πάτμο θα έχει ALL DAY SWIMMING KAI TSIPORO-XARA..!!! Τίποτις άλλο... ![]() ![]() Nα είσαι καλά και εσύ καλό καλοκαίρι να έχεις .... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αργύρη μακάρι φίλε, το κυνηγάω...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιάννη έχεις δίκιο...
Η Πάτμος είναι άπαιχτη και εξαιρετική το Πάσχα...!!! Καταπράσινη και με μοναδικά έθιμα... Κυριαρχεί μία ύστατη θρησκευτική κατάνυξη εκείνη την εποχή... Σου εύχομαι ολόκαρδα να σε αξιώσει ο Θεός να πάς Πάσχα εκεί... Θα σου μείνει αξέχαστα.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σκοτώθηκε σήμερα στη Πάτμο ο Μανώλης Στράτας τπρωταθλητής αγώνων | giamil | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 37 | 07-04-2011 21:32 |
Εις τη μνημη του Βασιλια της pop | georgekostas | Διάφορα | 8 | 29-06-2009 14:56 |