![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ποτέ ξανά να μην συμβεί
![]() Αιώνια μνήμη στον πλοίαρχο Ιωαννίδη! |
|
|
|||
|
|||
|
Αθανατος
Το κακο ειναι οτι οι ανθρωποι αυτοι πεφτουν στο βωμο του καθηκοντος ενω τα λαμογια δεν ειναι αξια ουτε να τους προστατεψουν με τα αυτονοητα
|
|
|
|||
|
|||
|
Αθάνατος . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, "ακομα" οπως λες, και μονο λιγοι δεν ειναι!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Με τα τετραπαχα και μη ΖΩΑ που εχουμε πανω απο τα κεφαλια μας ...
|
|
|
|||
|
|||
|
:sm4::sm4:
|
|
|
|||
|
|||
|
αθανατος
τον γνωρησα στο σπιτι κολλητου μου 25 μαρτιου κε μου εκανε εντηποση το υθος το υφος κε γενηκα σε ολα οταν εφυγα μου υπεν αλλος κολλητος πος ητα ο δυκιοιτης τον βατραχον τοτε..... κε αδελφος του φυλου μου του Λουι αθανατος! υγ η συζηγος του κ Οιωαννιδη ηταν το μονο ατομο σαν πολυτης που παραβρεθηκε σε ολες της κυδιες τον ναυτον χαρακτηριστηκο πυγε σε μια κθδια κε μετα απο μια ωρα ητανστη κυδια του αντρατης
αυτα εναι που πρεπη να βλεπομαι κε να γυνομαστε πιο δυνατοι |
|
|
|||
|
|||
|
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
Τιμή κ δόξα! Εύγε στους απογόνους του! Jefe
|
|
|
|||
|
|||
|
μετα απο 9 κε βαλε μηνες βρεθηκα με τον φυλο μου τον Λουι ο οπιος οπως εγραψα πιο πανω εινα αδελφος του πληαρχου Ιωαννηδι μεταξη αλο τη μου ειπε ? Μηχαλη το ηξερε οτι θα πεθαινε αφου το πρωη της κυριακης πηγε κε μεταλαβε αφου πρωηγουμενος εξομολογηθηκε κε το απογευμα ηταν στο σπιτι του αλλου αδελφουτου που ειχε τα γενεθλια της η ανεψια του κε μαληστα τους φυλησε ολους μανα πατερα αδελφια νηφες κε τα πεδια του κε τη συζηγο του
το ηξερε πραγματη αιωνια τους η μνημη |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μιχάλη Καλησπέρα. Σου έγραψα να μας πεις για τη δίκη που γίνεται κάτω . Όχι επίσημες ανακοινώσεις αλά αυτά που συζητούνται. Τις απόψεις και τις θέσεις του κόσμου. Καλό σου βράδυ……….. |
![]() |
|
|