![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει ποια η αξιοπιστία που υπήρχε ποιο παλιά, είτε είναι γιαπωνέζικο η γερμανικό , κλπ…..
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα σε όλους.
Προβληματισμός. Δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο post, αλλά με όλα τα παρόμοια περί ανακλήσεων. Γιατί όταν μία εταιρεία ανακοινώνει μία ανάκληση, βιαζόμαστε να την χαρακτηρίσουμε ως "αναξιόπιστη"; Εγώ θα το θεωρούσα ακριβώς το αντίθετο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οι σοβαρές εταιρείες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους έναντι των πελατών τους (εμάς δηλαδή....) ειδικά σε αυτόν τον τομέα όπου κινδυνεύουν οι ζωές μας... Δεν νομίζω ότι κανείς πιστεύει ότι η YAMAHA ή η BMW είναι αναξιόπιστες με αυτή την έννοια... μάλλον κάποια σχόλια πιο πάνω έχουν να κάνουν με την ποιότητα κατασκευής και υλικών των μοτοσυκλετών.... (έτσι πιστεύω τουλάχιστον... ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οι σοβαρές εταιρείες έτσι πρέπει να πράττουν όταν διαπιστώνεται κάποιο πρόβλημα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η συγκεκριμένη εταιρεία Γιώργο μου πρέπει να κλείσει. Εάν έκανε σε όλα ανακλήσεις θα είχε πτωχεύσει όλη η Ευρώπη. Τόσα συνεργεία πως θα δούλευαν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πεσ'τα.....................ολα για κλωτσιες ειναι
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 01:57 |
| 1520 Γενική Γραμματεία Καταναλωτή | skippybi | Χρήσιμα | 2 | 26-09-2009 20:39 |
| Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 23-09-2009 15:18 |
| Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 15:56 |
| Ανάκληση μοτοσικλετών της BMW | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 28-01-2009 16:29 |