![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μέσα ....
|
|
|||
|
|||
![]() Με το καλό,δυστηχώς με βλέπω χλωμό να έρχομαι αυτήν την φορά...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω δυστυχως για αλλο ενα καλοκαιρι, ουτε στην "εναρξη", ουτε στην μεση, αλλα ουτε και στο τελος της, μπορεσα να ερθω για ενα καφεδακι
![]() Θα τα πουμε στην Αιγλη παιδια, με τις βροχες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Νικόλα, κι έτσι που συμμετέχεις - διαδικτυακά - πάλι κοντά μας σε αισθανόμαστε ... ![]() Με το καλό να τα πούμε από κοντά, έστω κ με τις βροχούλες ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω καθώς θεού θέλοντος θα είμαι Τήνο για μια 4ήμερη μινι απόδραση....
Όπως και να έχει, καλά να περάσετε στον καφέ και το after.. και με το καλό το Σεπτέμβριο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα κι εγω μιας και πηρα απουσια στον προηγουμενο!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες να περάσετε καλά, να έχετε καλό καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη με γεμάτες μπαταρίες.
![]() Δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω, έχω χάσει πολλά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα και εγω
|
|
|||
|
|||
![]()
τι εγινε ρε παιδια
Εγω εγραψα μεσα και εγω και βγηκαν ολα τα παραπανω γιατι κολλησε το μηχανημα |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καφές της Τετάρτης στην "Αίγλη" Ζαππείου, από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 18-10-2010 10:20 |
Ο πρώτος καφές της σαιζόν στο Sailing bar, την Τετάρτη, 15/9/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 155 | 24-09-2010 16:00 |
Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 93 | 01-08-2010 04:22 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Λιοντάρι!!!! | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-07-2009 21:15 |